IKEA Skurar kwastenpotje 1

Hoi! Waarschijnlijk is het voor de die hard beauty liefhebbers c.q. IKEA-fans onder ons niks nieuws, maar toch wilde ik hier een artikel over maken: je kunt namelijk bij IKEA ontzettend leuke sierpotjes vinden, waar je normaal een plantje of kaarsje in doet, maar waar je ook heel goed kwasten en overige make-up in kunt zetten. Handig, en het staat super leuk!

IKEA Skurar kwastenpotje 3

IKEA Skurar

Ik vind de Skurar potjes erg leuk en hoewel ik liever een roze versie van dit potje wilde, kocht ik bij gebrek aan die kleur een witte variant. De één zet er een kaarsje in, de ander een plantje. En dames met teveel make-up accessoires zetten er hun, bijvoorbeeld, kwasten er in. Toch leuk, hoe IKEA altijd spulletjes ontwerpt die je overal en nergens voor kunt gebruiken.

IKEA Skurar kwastenpotje 2

Kwasten, mascara, kam, oogpotlood

Wat heb ik allemaal in het sierpotje gedaan? You name it en het past in het potje. Ik heb er diverse kwasten in staan, maar ook langwerpige make-upproducten zoals mascara, oogpotlood, en nog meer mascara en nog meer oogpotlood. Ook mijn kam heb ik in de Skurar gezet. Leuk toch? Het staat ook heel gezellig in de badkamer, waar het potje (behalve voor het fotomoment) staat.

Liefs,
Suzanne

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge