DSC_0520

Ik lijk de ambassadeur van WE wel. Ik schrijf zo vaak over dit merk, maar ik ben er gewoon zo’n fan van! Van hun sieraden, maar zeker ook van hun kleding. Vandaag heb ik een outfit of the day voor je in mijn nieuwe feestjurk: kijk je mee?

Feestjurk nodig

Sjoerd en ik hadden laatst een bruiloft van een familielid en uiteraard moest er een nieuwe outfit komen. Sjoerd had al een keurig pak gekocht en ik moest nog een jurk hebben. Ik vond een leuk exemplaar bij WE. Ik was eerst niet helemaal overtuigd, maar toch vind ik hem nu ontzettend leuk!

Het leuke aan deze jurk is dat hij wat mij betreft dus bruiloft proof is, maar hij kan ook voor naar het werk, voor een zomerse dag of voor een ander feestje. Ik heb hem ook al eens gedragen met een spijkerjasje er overheen en dan is het een leuke casual outfit.

DSC_0505

DSC_0510

De jurk is lekker luchtig en het stofje lijkt een beetje gekleurd met rode, blauwe en zwarte verfstrepen. Hierdoor is de stof lekker speels en feestelijk.

DSC_0511

De jurk heeft een kort mouwtje. De mouwen zijn een beetje uitlopend en een beetje wijd, waardoor het jurkje lekker luchtig aanvoelt.

DSC_0509

Legging of blote benen

Het jurkje komt tot halverwege mijn bovenbeen en hij heeft hierdoor een leuke lengte. Op de foto draag ik een zwarte legging (en mooie blauwe sokken, de spiegel verraadt me), maar hij kan natuurlijk ook prima met blote benen. Helemaal naar de bruiloft. Pumps er onder en gaan!

DSC_0506

Om de taille zit een lint waardoor ik de jurk wat vorm kan geven. Het lint is rood met wit en op de rug zit hij vastgenaaid. Aan de voorkant zit hij los, waardoor je leuk kunt kiezen hoe en waar je hem vastknoopt: aan de zijkant, vooraan, in een strik, in een knoop.. Keuze genoeg. Ik draag het lint op mijn linkerzij met een losse knoop.

DSC_0512

Prijs en verkoopinformatie

Ondanks dat ik eerst twijfelde over dit jurkje, vind ik hem toch wel leuk. Lekker luchtig, feestelijk, zomers. Dit jurkje is te koop bij WE voor € 44,99.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge