DSC_0205

Ik kreeg laatst een mandje cadeau met allerlei lekkere dingen erin. Chocola, koekjes, je kent het wel. Ik vond het mandje te leuk om weg te doen en ik heb hem een tweede leven gegeven als handdoekenmandje voor onze gastendoekjes. Kijk je mee naar deze wooninspiratie?

Cadeaumandje als handdoekenmandje

Het mandje vind ik erg leuk. Ik vond hem al leuk, toen hij gevuld was met chocolade en dat soort dingen, maar het mandje zelf is te leuk om niets mee te doen. Ik kreeg ineens een leuk idee: ik kon er mijn gastendoekjes leuk mee bewaren!

DSC_0203

Het mandje

Het mandje is van ijzer of tin, en gespoten in een gouden/koperkleur. Er zitten twee handvatjes van touw aan. Hij is ongeveer 25 cm groot en 15 cm breed. Precies goed voor opgevouwen gastendoekjes.

DSC_0204

Eerst lagen onze gastendoekjes op een stapeltje in het toilet. Ook leuk hoor, maar in zo’n mandje staat het net iets leuker. Ik ben er blij mee!

DSC_0208

DSC_0210

Wij hebben een hangtoilet, waardoor we in de toiletruimte een leuk plankje hebben om dingen op te zetten. Naast kaarsjes, foto’s en geurstokjes staat dit mandje daar nu ook. Heb jij ook nog een mandje over, probeer dit dan ook eens! Bedankt voor het lezen!

2 Comments on Wooninspiratie: handdoekenmandje gastendoekjes

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge