DSC_1149

Goedemorgen! Het is weer maandag! Vandaag heb ik een Outfit Of The Day voor je. Vorig weekend gingen mijn vriend een stukje wandelen in het Liesbos in Etten-Leur, en natuurlijk namen we onze camera mee. Kijk je mee naar mijn outfit van die dag?

DSC_1185

Vorige week was het een erg mooi weekend. We gingen op zondag een stukje wandelen in het Liesbos, en deze foto vat dat mooi samen. Groene bomen, klein zonnetje. Lekker hoor.

DSC_1109

Ik draag hier een donkergroen bloesje van WE, één van mijn nieuwste kledingstukken. Het bloesje heeft aan de hals en aan de mouwen een zwart randje. Dat maakt het wel sjiek op de één of andere manier. Het bloesje sluit in mijn nek met een zwarte rits en hij zit erg lekker! Ik draag verder een ketting van een vogel. Ik vind vogels tegenwoordig erg leuk, omdat onze poezen Mus en Mees heten. Dus een vogelketting past daar, symbolisch gezien, helemaal bij!

DSC_1151

De vogelketting! Hij is van voren belegd (eigenlijk: beplakt) met glittersteentjes en aan de achterkant is hij glad. Het vogeltje vliegt aan een dun kettinkje. Ik vind het leuk dat de ketting wat langer is, ik draag meestal van die langere kettingen.

DSC_1122

JUUUUUUUUUMP! Even springen en oefenen met de camera. Ik draag onder het groene bloesje van WE mijn fijne jeans van Vero Moda en zwarte laarsjes van Van Haren die ik al een tijdje heb. Ik heb die laarsjes heel vaak aan, gewoon omdat ze zo lekker zitten en fijn lopen. En ze zijn ook ideaal voor wandelingetje in het bos: omdat ik ze al wat langer heb én omdat ze zwart zijn, kon ik lekker door de bladeren banjeren.

Leuk detail aldus mijn vriend: de vogel vliegt helemaal door mijn sprong. Nice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge