Hema waterproof dipliner 1

Ik ben altijd op zoek naar de perfecte eyeliner. Ik gebruik al jaren met veel plezier een eyeliner van Essence, maar de tante van Sjoerd tipte mij laatst de Hema waterproof dipliner. Dus probeerde ik die! Kijk je mee naar mijn review? Ik heb getest of hij fijn werkt en of hij echt waterproof is. 

Vloeibare eyeliner of potlood

Dat is de vraag. Zit je in Team Vloeibare Eyeliner of in Team Oogpotlood? Ik zit eigenlijk liever in het laatste team. Mijn favoriete oogpotlood is van Essence, ook wel de eye pencil. Toch blijft die soms niet goed zitten en dat wil ik natuurlijk wél. Toen de tante van Sjoerd mij vertelde dat ik de Hema waterproof dipliner eens moest proberen, kon ik dat niet laten!

Hema waterproof dipliner 2

Hema waterproof dip liner

Deze eyeliner, verpakt in een scherpe zwarte huls, is alleen verkrijgbaar in zwart. Hij belooft waterproof te zijn. De normale varianten, die niet-waterproof zijn, zijn verkrijgbaar in zwart en bruin. Hoewel ik de voorkeur geef aan bruin, omdat dat mij zachter staat, moet ik dus deze zwarte kleur kopen.

Hema waterproof dipliner 3

Het puntje is vrij dik en is doordrenkt van de eyeliner. Zou dat fijn werken?

Hema waterproof dipliner 4

Het puntje lijkt trouwens op een stift, maar het is volgens mij geen stift. Daar is het puntje te nat en te dik ‘belegd’ voor.

Hema waterproof dipliner 5

Testgebied: bovenste ooglid, zonder poeder

Ik test de eyeliner door een lijntje boven mijn oog te zetten en vervolgens niets af te poederen. Zo kan ik deze eyeliner hardcore testen, zonder toegevoegde hulpmiddelen zodat hij sowieso langer blijft zitten.

Hema waterproof dipliner 6

Ik gebruik zelf bijna nooit vloeibare eyeliner en het is dan wel even wennen om gelijk met zo’n natte eyeliner te werken. Ik merk dat er ook product op mijn bovenste wimpers lekt, waardoor mijn wimpers aan elkaar gaan plakken. Het aanbrengen van mascara is daarna even een lastig klusje. Maar het resultaat is best aardig.

Hema waterproof dipliner 7

Aanbrengen en go!

Lijntje boven de ogen: check. Het duurt trouwens wel even voor het lijntje helemaal droog is en hij blijft daarna wel een beetje plakkerig. Maar: laat de test beginnen.

Aan mijn lenzen merk ik trouwens niet dat ik vloeibare eyeliner draag. Normaal loopt de olie van de eyeliner meteen in mijn lenzen en zie ik wazig, maar daar heb ik nu geen last van. Da’s al een pluspunt!

Hema waterproof dipliner 8

Na een paar uur dragen: zit nog helemaal goed

Na een paar uur dragen bekijk ik hoe het met de eyeliner is. Het wordt al een beetje schemerig buiten, dus ik moet opschieten met foto’s maken 🙂

Hema waterproof dipliner 9

Ik zie dat de eyeliner nog helemaal goed zit! Alleen bij mijn linker ooglid (voor de kijkers rechts) is een klein beetje product weggesleten en af gaan geven op mijn bovenste ooglid.

Maar: ik heb deze eyeliner dan echt helemaal geen handje geholpen om langer te blijven zitten. Ik heb geen poeder of andere producten gebruikt om te zorgen dat hij beter zou blijven zitten. Moet je voorstellen hoe netjes hij zal blijven zitten als ik wel er wel poeder overheen doe.

Hema waterproof dipliner 10

De eyeliner zit op mijn rechter ooglid (voor de kijkers links) nog helemaal perfect.

Hema waterproof dipliner 11

Voor en na: bijna geen verschil. Hulde! Wat mij betreft is deze eyeliner meer dan prima door de test gekomen.

Hema waterproof dipliner 1

Waterproof Hema dipliner is inderdaad waterproof!

Mijn conclusie van deze test is dat deze eyeliner inderdaad waterproof is en goed blijft zitten. Ik draag bovendien lenzen en hoewel ik normaal gesproken altijd ongemakken ondervind met vloeibare eyeliner (minder goed zicht), heb ik nu helemaal geen problemen!

Ik vind het fijn dat deze eyeliner lang blijft zitten. Ik vind het ietsje lastiger dat hij langzaam opdroogt en een beetje plakkerig blijft, maar dat is misschien een kwestie van even geduld hebben en dan goed af poederen. Ik ben in elk geval blij verrast!

Deze waterproof dipliner is verkrijgbaar in zwart en kost € 3,75.

5 Comments on Review: Hema waterproof dipliner

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge