VS nov 17

Dag november, hoi december! Wauw, de laatste maand van het jaar is aangebroken! Tijd voor een fotoverslag van mijn afgelopen maand in een nieuwe editie van Volg Suzanne. November was een vrij rustige maand, maar toch heb ik genoeg leuke dingen gedaan. Kijk je mee naar de foto’s?

VS nov 1

Eerste week november

In de eerste week van november koop ik bij IKEA een doos om al mijn bakspullen in op te bergen. De spullen lagen eerst gewoon los in een kastje, maar dat is niet handig. Dit lijkt er al meer op!

VS nov 2

In het weekend eten we gezellig een broodje met kruidenboter.

VS nov 3

Mus is ook lekker lui. Ze gaat graag onder het dekentje liggen dat over de leuning van de bank ligt.

VS nov 4

Tweede week november

In de supermarkt zie ik een kant en klaar pakket liggen om zelf erwtensoep te maken. Dat moet ik proberen! En het lukt erg goed. De soep is super lekker en omdat het zo veel is, neem ik het ook mee naar mijn werk. Kunnen mijn collega’s er ook van smullen.

VS nov 5

Gezelligheid met een kaarsje thuis.

VS nov 6

Op internet bestelde ik een doos vol met leuke producten, de Monsterdoos. Binnen een paar dagen is hij binnen. Ik bestelde er stiekem ook eentje voor mijn moeder. ‘s Avonds aan de telefoon nemen we samen de inhoud door. De doos zit vol met een heleboel leuke dingetjes, we zijn er allebei blij mee.

VS nov 7

Woensdagmiddag ben ik vrij. Ik ga shoppen en ik koop onder andere een nieuw jurkje. Ik leg hem heel even dubbel gevouwen op tafel. Mees gaat er ‘s avonds bovenop zitten. Betekent dit dat hij mijn jurkje goedkeurt?

VS nov 8

Dat weekend kan het Mees allemaal niet meer zo boeien. Hij ligt lekker op het vest van Sjoerd en hij wil. geen. foto’s.

VS nov 9

We gaan even op visite bij oma en ze heeft zelf aardbeienvlaai gemaakt. Hij is lekker en het is gezellig bij oma.

VS nov 10

Later eet Sjoerd iets op de bank. Ik denk cornflakes. Mees wil dat ook wel.

VS nov 11

Zondag komen mijn ouders op visite. Mus wil ook in beeld.

VS nov 12

Derde week november

De Sint is vroeg dit jaar, op mijn werk deelt hij in november al letters uit. Deze letter is errug lekker!

VS nov 13

Er gebeurt niet veel bijzonders deze week. Vrijdag moet ik om 8.15 bij de tandarts in Fijnaart zijn. Ik ben er om 8.10, maar alles is nog donker. Fijn. Spreek dan niet zo vroeg af, meneer de tandarts… Gelukkig lig ik tien minuten later in de stoel en alles is “super de luxe”.

VS nov 14

En dan is het is weer weekend. De vissen blubben lekker rond.

VS nov 15

Zaterdag kopen we bij het tuincentrum kattengras en een plantje voor buiten. Vind ik gezellig zo.

VS nov 16

Zaterdagavond gaan we naar de privé sauna in Essen (België). Ik regelde als verrassing voor Sjoerd hapjes. De hapjes zijn geslaagd en het avondje sauna ook. Even lekker niksen.

VS nov 17

Zondagmiddag gaan we naar IKEA en we kopen een nieuwe plant. Mus denkt dat dit de kattengras hemel is. En Mees ook. Helaas. Gelukkig blijven de poezen al snel weer van de plant af.

VS nov 18

Snurk.

VS nov 19

Vijfde week november

In de laatste week van november gebeurt er iets heel interessants in de keuken. Ik laat een pan met water op de kookplaat staan, zodat hij kan weken, maar Sjoerd heeft niet door dat er water in de pan zit als hij de pan pakt en wil gaan afwassen. Gevolg: al het water kletst uit de pan. Sjoerd en ik ruimen alles op en Mus en Mees kijken hoog en droog toe of wij dat goed doen.

VS nov 20

In het weekend gaan we op naar de moeder van Sjoerd. We winkelen zaterdagmiddag in Hoorn en we gaan ‘s avonds naar Amsterdam voor een avondje Toomler/Comedytrain. Omdat we te vroeg zijn en nog niet naar binnen mogen, doen we een drankje bij het Hilton, da’s om de hoek bij Toomler. Een Fanta’tje kost hier 6 euro. Hallo.

VS nov 21

Na een half uurtje gaan we weer naar Toomler, nu mogen we wel naar binnen. We eten een broodje hamburger met friet.

VS nov 22

Het is een erg leuke avond. De mensen op de voorste rij zijn de lul en de verschillende cabaretiers zijn echt heel grappig. Echt een aanrader om eens naartoe te gaan!

VS nov 23

De volgende dag, zondag, gaan mijn schoonmoeder en ik even winkelen en daarna drinken we met z’n allen nog wat. De mannen kijken ondertussen een beetje Formule 1. Rond drie uur vertrekken Sjoerd en ik weer naar huis en we zijn rond vijf uur thuis. We ronden het weekend af met een filmavondje.

Hoi december!

En dan is het alweer december. Net als bij iedereen (denk ik) staat deze maand bij ons in het teken van de feestdagen. Ik ben tussendoor al kerstcadeautjes aan het kopen en ik heb al zin om onze woonkamer in kerstsferen te brengen. Maar ik wacht nog even tot Sinterklaas het land uit is. Denk ik. ..

Lees ook:
Volg Suzanne #4 – Oktober
Volg Suzanne #3 – September
Volg Suzanne #2 – Augustus

4 Comments on Volg Suzanne #5 – November: Erwtensoep, Sauna, Toomler

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge