VS okt 14

Hoi! Ik heb weer eens een tag ingevuld. De Gewoon Niet tag. Een tag over wat ik ‘gewoon niet’ vind. Wat vind ik bijvoorbeeld echt gewoon niet kunnen qua muziek, geuren of personen? Je leest de antwoorden hier. 

Muziek

Ik vind muziek van Faithless een soort van hopeloos. Hij heeft een paar nummers waar ik enorm zenuwachtig van word, op zo’n manier dat ik gewoon niet lekker word. Die nummers moeten uit! Brr.

Eten

Ik lust best veel, maar geruld gehakt of tomatensaus gaan er bij mij niet in. No way. En ik probeer wel eens iets te maken met tomatensaus hoor. Tot grote vreugde van Sjoerd. Maar ik krijg het gewoon niet weg. O, enne: tomaten of tomatensoep vind ik wel lekker 😉

Zoetigheid

Sowieso houd ik meer van hartige dingen, zoals chips of kaas. Maar als ik echt iets moet kiezen wat ik écht niks vind, dan zijn van die het salmiaksnoepjes waar het lijkt alsof je een salmiakpoeder-bom in je mond hebt gestopt. Pro-tip: ga op zo’n moment niet door je mond ademen.

Kleding

Wel mooi maar zit niet lekker: panty’s. Het is lastig om aan te trekken en je moet altijd zo oppassen om geen ladder in je panty te krijgen. Bovendien zakt een panty altijd een beetje omlaag gedurende de draagperiode, wat tot gevolg heeft dat de panty bij mijn voeten ‘donker’ is en bij mijn bovenbenen ‘licht’ en dun.

Geuren

Ik kan zo geen geur verzinnen die ik niet vind kunnen, maar ik weet wel een geur waar iedereen blij van wordt, behalve ik: benzine. Ik snap gewoon niet waarom mensen zo lyrisch en high worden aan de benzinepomp.

DSC_0932

Seizoen

De winter vind ik he-le-maal niks. Hoewel ik ‘m dit jaar (nog) wel goed kan hebben hoor, zo zonder echte kou en sneeuw. Voor nu vind ik de winter prima. De sneeuw hoeft van mij geen moeite meer te doen om nog langs te komen.

Youtube

Iedereen moet ineens “vloggen”. Vloggen betekent dat je een video maakt van je dag en die op internet zet. In het begin vond ik het nog wel leuk om vlogs te kijken, maar nu iedereen vlogs maakt, weet ik niet waar ik moet beginnen met kijken. Problemen 😉

VS okt 10

McDonald’s

I love ALLES van McDonald’s.

Personen

Natuurlijk zijn er personen die ik niet mag, maar ik ga hier geen namen noemen. De betreffende personen zijn toevallig wel allemaal arrogant en nep.

Bekende personen

Bekende personen die ik gewoon niet vind kunnen? Tja, ik ken ze niet persoonlijk, maar ik kijk op tv niet graag naar Patty Brard of Gerard Joling.

Party

Party’s in het algemeen vind ik niet zo geweldig. Ik ga veel liever een avondje uit eten of naar de bioscoop. Of winkelen.

Zijn er dingen die jij “gewoon niet” vindt?

Ik vond deze tag bij Kelly.

4 Comments on Gewoon Niet Tag

  1. McD’s. Vroeger, want ik=oud, vond ik McD geweldig. En nu niet meer. Of de kwaliteit achteruit is gegaan of mijn smaakpapillen misvormd zijn, ik weet het niet. Soms vind ik het best wel jammer, want in mijn geheugen heb ik geweldige McD meals gehad. Dat mis ik dan wel weer.
    Daenelia plaatste onlangs… Friday Freebies: cadeautjesMy Profile

    • Of heb je het misschien teveel gegeten? Dat heb ik met bepaalde gerechten, als ik die teveel eet, vind ik ze opeens niet lekker meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge