DSC_0159

Goed nieuws op de maandag, Sjoerd en ik krijgen namelijk een Kruidvat om de hoek! In een gebouw dat al weken verbouwd wordt. Ik dacht dat daar een restaurant zou komen, maar er komt dus een filiaal van Kruidvat in. Ik kom graag bij die winkel.

Hoewel sommige mensen het Kruidvat helemaal niks vinden, vooral om het rommelige uiterlijk van de winkels, vind ik het een fijne winkel. Maar ik heb dan ook geen tweeling die nog in de kinderwagen zit of andere zaken waarmee je niet soepel door de gangpaden van het Kruidvat loopt.

DSC_0136

Ik moet altijd even naar binnen bij het Kruidvat als ik in het centrum van Etten-Leur ben. Daar zit er namelijk eentje. Bij ons thuis in de buurt zit een Etos. Ook een leuke drogist, maar ik ben fan van de producten van Essence en Catrice en die verkopen ze bij Etos niet. Ook vind ik het Kruidvat leuk omdat ze werkelijk alles verkopen. Van handcrème tot speelgoed en van kaarsen tot toiletblokken. Dat is natuurlijk erg handig. En ze hebben vaak ook leuke aanbiedingen.

Straks is ons winkelpleintje helemaal compleet. We hebben dan een Jumbo, maar ook een Lidl, Bruna, Etos, een slijterij, twee bakkers, een viswinkel, een kapper, meerdere bloemenwinkels, een opticien, een cadeauwinkel, een stomerij en diverse friet- en eettentjes. Sjoerd en ik boffen maar. We kunnen gewoon te voet naar alle winkels die we nodig hebben!

Ik weet trouwens niet wanneer het Kruidvat open gaat, de eigenaar van het pand wil zelfs niet bevestigen dat er een Kruidvat in komt. Maar de voorzitter van de MKB Etten-Leur bevestigt het wel. Ik ben benieuwd!

Wat is jouw favoriete drogist?

4 Comments on Wij krijgen een Kruidvat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge