Reveal Calvin Klein 1

Hoi! Vandaag in de review: Reveal van Calvin Klein. Een parfum dat ik nu al een tijd gebruik en hij is fijn! Als je verder leest onthul ik wat ik verder vind van dit parfum 😉

Reveal by Calvin Klein

Dit parfum werd een paar maanden gelanceerd met Doutzen Kroes als boegbeeld. Diverse beautybloggers schreven over Reveal. Het was volgens hen een sexy en mysterieuze geur. Hoewel ik niet gevoelig ben voor dat soort teksten (want hoe ruikt mysterieus dan?), besloot ik de geur toch te ruiken en hij was lekker! Ik ben inmiddels aan mijn tweede flesje begonnen. Ik vond het daarmee tijd voor een review.

Reveal Calvin Klein doosje

Verpakking: doosje

Dit parfum komt in een strak doosje. De kleur licht tussen roze, grijs, lever en zilver. Ik kan het niet echt omschrijven. Zou dat het mysterieuze gedeelte zijn? Op het doosje staat ook de naam van de geur, en de inhoud. Ik kocht de 30 ml variant.

Reveal Calvin Klein 5

Reveal in de fles

Het flesje ziet er chique uit. Met een ontzettend glimmende dop en een vierkante fles met ronde hoeken – die gelukkig wel één platte zijde heeft waardoor hij blijft staan. Daar hou ik van. Ik vind het flesje ook wel een beetje futuristisch, met die schuine en grote dop. Wel mooi!

Reveal Calvin Klein 4

Onder de dop zit het spuitmondje (hoe heet zoiets ook alweer?) in dezelfde kleur als de dop.

Reveal Calvin Klein 4

De onthulling: mijn review

Nu natuurlijk de onthulling. Wat vind ik van dit parfum? Ik vind ‘m heerlijk. Ik hou van zoete luchtjes, maar niet mierzoet, en ik vind het ook fijn als een parfum lang blijft hangen. Dat doet Reveal zeker. Maar niet overheersend. Hij is heel zacht en ik krijg er geen hoofdpijn van.

Reveal ruikt zoet, met een vleugje frisheid. De geur wordt omschreven als zout, zon en sandelhout. Ah, zo ruikt zout dus. Hihi. Nu weet jij natuurlijk niet hoe dit parfum ruikt, maar ik kan je verzekeren dat het een aanrader is. Ik zou ‘m zeker eens gaan uitproberen bij de parfumerie!

Reveal Calvin Klein 1

Prijs en verkoopinformatie

Reveal van Calvin Klein is te koop bij de parfumerie vanaf 30 ml. Ik kocht mijn exemplaar bij Ici Paris XL voor zo’n 44 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge