Pandora nieuwsgierige kat charm 2

Hoi! Ik ontving laatst de e-mailnieuwsbrief van Pandora  en daar stonden de nieuwe charms in. Waaronder een super lief katje! Ik als Pandora- en kattenfan kon het niet laten om deze charm aan mijn armband toe te voegen. Dat doen ze goed bij Pandora. Ik kocht de charm en ik laat hem vandaag beter aan je zien!

Mijn Pandora armband

Ik vertelde je al eerder over de charms aan mijn Pandora armband. Ik kreeg de armband in 2012 van Sjoerd, toen Sjoerd en ik één jaar samen waren. Er zaten toen al enkele charms aan, en steeds als er nu iets speciaals gebeurt (samenwonen, verloofd zijn, nog meer jaren samen) krijg ik een bedel van Sjoerd of ik koop er zelf eentje bij. Mijn armband raakt al aardig vol!

Nieuwsgierige kat

De charm die ik nu aan mijn armband kan toevoegen, is de “nieuwsgierige kat”. Pandora noemt ‘m zelf zo. Ik vind het gewoon een “leuke” kat, maar blijkbaar is er iets aan zijn blik wat nieuwsgierig lijkt. Het zal wel, haha.

Pandora nieuwsgierige kat charm 1

Guitig poezenkopje

De charm bestaat uit een guitig poezenkopje, die mij aan Mus en Mees doet denken,  ondanks dat ik al een charm heb die voor Mus en Mees staat. Ik ben gewoon fan van de charms 🙂 Hij is trouwens 100% zilver en daardoor kan ik ‘m (en de andere charms) poetsen met zilverpoets als hij een beetje dof wordt.

Pandora nieuwsgierige kat charm 3

Miauw.

Pandora nieuwsgierige kat charm achterkant

Aan de achterkant is het kopje glad (soms staat het artikelnummer aan de achterkant geprint, maar nu niet). Kijk die oortjes ook, zo schattig hihi.

Pandora nieuwsgierige kat charm 4

Ik ben blij met de charm en hij zal zich thuis voelen tussen de andere poesjes en tussen het vogeltje, die ik trouwens ook heb gekocht vanwege Mus en Mees met hun vogeltjesnamen. Het is een gezellige boel zo aan mijn armband.

Prijs en verkoopinformatie

Deze charm kost 29 euro en is bij Pandora te koop: zowel online als in de winkel. Fijne dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge