VS 1275

Bij Kelly las ik de Laatste Keer Tag. Een tag over de laatste keer dat je uitgebreid gekookt hebt, hard gelachen hebt of de laatste keer dat je gesport hebt. Ik vulde deze tag ook in, lees verder voor mijn antwoorden!

De laatste keer dat je…

Kip honing salade

♥ Uitgebreid hebt gekookt..

Ik kook best vaak wat uitgebreider. Wij eten bijna nooit zomaar aardappelen, vlees en groente, omdat ik dat te makkelijk vind. Ik vind het leuk om in de keuken te staan en iets leuks op tafel te kunnen zetten voor Sjoerd (en voor mezelf hihi).

♥ Zo hard hebt gelachen dat je mascara op je kin hing..

Ik moet altijd erg hard lachen met Sjoerd en om Sjoerd. Maar ook onze katten kunnen er wat van. Van de week nog, toen was Mees heel luidruchtig de vaat aan het likken. Toen Sjoerd kwam kijken om hem weg te jagen, rende Mees heel hard weg naar de andere kant van de keuken waar hij heel nonchalant ging zitten alsof hij daar al die tijd al zat. Gekkie.

♥ Huilde…

De laatste keer dat ik heel erg verdrietig was, was toen de poes van thuis was overleden. Dagen achter elkaar heb ik mijzelf in slaap gehuild. Ze was 18 jaar mijn vriendinnetje en dat ze ineens wegviel, was heel erg moeilijk. Gelukkig kan ik Mus en Mees heel hard kroelen.

The Body Shop body lotion fragrance mist

♥ Veel te veel geld hebt uitgegeven…

O, dat was in de afgelopen twee weken. Sjoerd en ik hadden vakantie en dan ging er veel te veel geld uit en ook veel te snel. Maar ja, uit eten gaan, winkelen en andere leuke dingen doen kost nu eenmaal geld! Het is maar goed dat we normaal gesproken full time werken, dan hebben we tenminste geen (of eigenlijk niet veel) tijd om het uit te geven, haha.

♥ Dronken was…

Ik ben nog nooit dronken geweest. Ik drink geen alcohol omdat ik het niet lekker vind.

♥ Heel hard hebt gezongen…

Ik zing nooit heel hard, want dan horen de buren mij ben ik bang haha.

♥ Gesport hebt…

Dat was een paar weken geleden, toen hebben Sjoerd en ik een rondje hardgelopen. Maar het viel vies tegen. Binnenkort gaan we de crosstrainer weer klaarmaken voor gebruik. Er moeten wat kilootjes af voor de bruiloft!

VS 2671

♥ Hebt gelogen…

Geen idee. Ik lieg alleen tegen Sjoerd over dat ik vanavond echt geen chips meer ga eten. Maar het is zo lekker hè. Tot maandag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge