Poncho Vero Moda  aan

Hoi! Mijn vriend Sjoerd wilde graag naar het shopping center in Wijnegem, België, om bij de Lego winkel te gaan kijken. Natuurlijk ging ik mee, want in dat grote winkelcentrum heb je ook genoeg winkels die leuk zijn voor mij. Ik kocht uiteindelijk leuke dingetjes bij Casa, Vero Moda en WE. Kijk je mee?

Shoppen in Wijnegem

Een paar keer per jaar kom ik in Wijnegem. Het shopping center aldaar is ontzettend groot en het barst daar van de winkels met kleding, accessoires, schoenen, elektronica en ga zo maar door. Sjoerd wilde graag bij Lego kijken en ik wilde in alle andere winkels kijken, haha. Nee, grapje.

Slacentrifuge Apple 1

Apple slacentrifuge bij Casa

Bij Casa, een winkel te vergelijken met Cook & Co, kocht ik deze slacentrifuge van het merk Apple. Ook wel slazwierder in het Vlaams 😉 Hij lijkt op een appel en daarom vond ik hem zo leuk.

Slacentrifuge Apple etiket

Slacentrifuge Apple 2

Slacentrifuge Apple 1 zijkant

Slacentrifuge Apple 3

Ik vind het een leuke centrifuge, met een fris kleurtje en het steeltje bovenop waarmee je de centrifuge laat draaien en de sla droog slaat.

Slacentrifuge Apple binnenkant

Slacentrifuge Apple deksel

Zwieren en zwaaien!

Bakmat Patisserie

Patisserie bakmat bij Casa

Ook kocht ik bij Casa een babyblauwe rubberen bakmat van 38 x 28 centimeter. Deze mat leg je voor je iets gaat bakken op de bakplaat in de oven en vervangt bakpapier. Deze mat kun je steeds hergebruiken en dat is dus erg handig! Ik heb hem nog niet uitgerold, omdat er dan vast weer kattenharen aan blijven kleven. Oeps.

Zwart shirtje WE aan

Zwart shirtje van WE

Waar WE is, ben ik. Dit zwarte shirtje hing op mij te wachten en dat zag ik. Het is een chique shirtje met een wit/zwarte print en gemaakt van een losse, gladde stof.

Zwart shirtje WE 2

Er zit een klein borstzakje linksvoor en op de schouders zit een zwarte baan.

Zwart shirtje WE 1

Het is een lekker basic shirtje wat overal bij kan. Let maar op de volgende foto’s 😉

Poncho Vero Moda  aan

Poncho van Vero Moda

De poncho komt terug, las ik laatst ergens. Ben ik dus even hip aan het zijn met deze nieuwe poncho van Vero Moda! Het is een grijze poncho van een zachte stof. Lekker hoor.

Poncho Vero Moda 1

Hij is te koop in één maat en deze maat is voor mij prima. Je hangt de poncho over je schouders en gaan met die banaan.

Poncho Vero Moda stof

De randen zijn afgewerkt met franjes. Dat maakt de poncho iets speelser. Leuk hoor. Hij zit ook heel erg lekker.

Tshirt poes Vero Moda 2

Slaapshirt poes bij Vero Moda

Dit t-shirt kon ik als kattenliefhebber niet laten liggen. Een lief poesje met een ontzettend intelligente (fluwelen) zwarte bril op zijn neus. Dit shirt heb ik omgedoopt tot mijn nieuwe slaapshirt. Hij zit lekker los en daar houd ik van als slaaptenue.

Tshirt poes Vero Moda

Dit t-shirt kan vast ook voor overdag in de weekenden (ik vind ‘m te casual voor naar mijn werk), maar omdat het zo’n zacht stofje is gebruik ik ‘m lekker voor na het douchen en voor het slapen.

De foto’s uit dit artikel heb ik trouwens met een andere filter bewerkt dan anders, maar ik weet nog niet of ik dit mooi vind. Wordt vervolgd. Bedankt voor het lezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge