IMG_0506

Kaarsjes maken de boel zo lekker gezellig. Zeker in de winter, wanneer het vroeg donker is. Omdat het nu nog lekker lang licht is, steek ik thuis nog geen kaarsjes aan. Maar dat is voor mij geen reden om deze “sfeerlichten” van Riverdale in de winkel te laten staan! Zonder brandend kaarsje erin zijn ze namelijk ook al super leuk! 

IMG_0494

Ik heb vijf sfeerlichtjes gekocht, waarvan je er hier vier ziet. Ik heb twee hoge glazen gekocht, in het roze en in het wit. En drie lage glaasjes. Daarvan zie je er hier alvast twee. Deze glaasjes staan allemaal op onze salontafel, bij de tv.

IMG_0495

Dit lage, roze glaasje vind ik als eerste heel erg leuk. Het leek eerst of hij een beetje kapot was, omdat het glimmende laagje wat op het glaasje zit er hier en daar af is. Maar toen ik er langer naar keek, bedacht ik me dat het zo hoort. Staat ook wel leuk zo, lekker speels.

IMG_0506

IMG_0500

Ik heb alvast waxinelichtjes in de glaasjes gezet, klaar om aangestoken te worden over een tijdje!

IMG_0496

Dit glaasje is wat groter. Hier heb ik er twee van gekocht. Dit glaasje is, net als de lagere variant, ook met een soort van kapot roze laagje. Toch staat het wel grappig en het lijkt mij zo te horen.

IMG_0498

De twee grotere glaasjes die ik heb gekocht. Ik vind deze zo schattig! Ik heb er twee gekocht, eentje in het roze en eentje in het wit.

IMG_0499

Aan deze grote glaasjes hangt met een lief lintje het logo van Riverdale.

IMG_0507

IMG_0510

Het lintje zit om het glaasje heen gestrikt, ik vind dit best leuk staan zo! Ik laat het lintje daarom om de glaasjes zitten. Misschien is het eigenlijk meer bedoeld als merkje of prijskaartje-idee wat je er thuis af kunt halen, maar daarvoor vind ik het te leuk gemaakt. Dus ik laat het lekker zo zitten!

IMG_0512

IMG_0513

Op dit plateautje staat links vooraan het vijfde glaasje dat ik heb gekocht. Hier stond eerst een roze geurkaarsje van Bolsius, maar soms wil ik wat afwisselen. Dus staat nu dit roze glaasje op het plateau. Ik vind het leuk staan zo!

IMG_0515

Riverdale wordt verkocht bij instore-winkels in bijvoorbeeld Intratuin, Trendhopper of Bomont. Bedankt voor het lezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge