IMG_0164Oeh, ik ben laatst toch met mijn neus in de boters van The Body Shop gevallen! Ik heb er maar liefst drie gekocht en ik ben dol op ze allemaal. Het liefste zou ik ze naast mijn bed zetten, om er iedere avond even aan te ruiken voor ik ga slapen. Zó lekker ruiken ze, stuk voor stuk. Omdat ik deze heerlijke boters niet te snel voorbij wil laten gaan, ga ik ze stuk voor stuk aan je laten zien. Vandaag is aan de beurt: de Shea Body Scrub.

IMG_0158

Shea Body Scrub

Heerlijkheid nummer één. Deze Shea Body Scrub van The Body Shop. De scrub komt in een pot van 300 ml, waar je de deksel afschroeft om vervolgens bij de scrub te komen. Ik vind zelf draaidoppen nooit zo handig. Die moet je na het smeren dan weer op de pot draaien met je vette boterhanden. Maar goed, omdat het zo lekker ruikt neem ik dat voor lief.

IMG_0176

Op de deksel van de pot staat de naam van het product beschreven, net als aan de zijkant van de pot. Ook staat er op de deksel dat dit product Community Fair Trade shea butter bevat en hiermee voor de zeer droge huid is.

IMG_0166

Structuur van de body scrub

De scrubboter is heel stijf, dat zie je wel als je de deksel van de pot afdraait. De boter beweegt niet in de pot, hij loopt niet als je de pot scheef houdt. Lekker vol spul dus. En die geur, heerlijk!

IMG_0167

Als ik mijn vinger in de pot stop, blijft er gelijk een dikke dot scrubboter aan mijn vinger hangen. Het voelt korrelig, maar toch zacht.

IMG_0173

Wanneer ik de scrub over mijn hand uitsmeer, merk ik dat het product erg korrelig wil blijven. Dat smeert op zich wel fijn, zo kun je lekker en goed scrubben. Je hebt niet veel nodig voor een groot effect. Je kunt lekker smeren met maar een klein beetje scrub.

Lekker zacht huidje

Na het smeren is de huid van mijn hand heerlijk zacht. Ik heb de scrub ook onder de douche gebruikt en mijn huid was na het douchen zó gevoed en zacht dat ik geen extra bodylotion meer hoefde te smeren. Naast dat dat natuurlijk heel lekker voelt, is dat ook nog eens super handig.

IMG_0274

De Shea Body Scrub komt dus in een pot van 300 ml. Dat is vrij groot een aangezien ik niet veel scrub nodig heb om een heerlijk glad huidje te krijgen, ga ik lekker lang doen met deze heerlijke pot!

IMG_0267

De Shea Body Scrub (onder) en de andere twee heerlijke boters die ik heb gekocht bij The Body Shop. Je zult de andere twee boters binnenkort voorbij zien komen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge