IMG_0306

Mooie nagellakjes vinden altijd een plaatsje in mijn collectie. Pasgeleden heb ik een nagellak van Essence aan mijn verzameling toegevoegd: Sparkle Sand Effect. Deze lak bevat dus blijkbaar glitterige zandkorrels, ik ben benieuwd.

Me & My lover #156

De kleur die ik vandaag laat zien is #156 Me & My Lover, een rood/roze kleur. Ik ben tegenwoordig wel van de rode en roze kleurtjes, dus dit kleurtje is helemaal in mijn straatje.

IMG_1363

Verpakking

De nagellak zit in het welbekende flesje van Essence, met een -e op de dop, die de kleur van de lak heeft.

IMG_1359

Het flesje ligt goed in de hand en de dop ook, handig bij het lakken. Tijd voor de swatches!

IMG_0303

Swatches

Oef, wat is deze lak leuk, zeg! Hij geeft inderdaad een glitterig en zanderig gevoel. Het lakken gaat vrij handig, omdat de lak lekker aan elkaar plakt door al die glitters en korreltjes. Twee laagjes geven bij mij voldoende dekking. De lak is ook vrij snel droog, dus het Colour & Go-idee werkt inderdaad ook best goed.

IMG_0306

IMG_0307

IMG_1466

Ik heb de lak in verschillende “lichten” gefotografeerd, zodat het sparkle sand effect goed zichtbaar is. Ik vind deze lak leuk! En ik denk dat hij lang blijft zitten.

IMG_1566

Verwijderen van de Sparkle Sand Effect

Na ongeveer een week dragen heb ik deze nagellak verwijderd. En dat ging niet zo goed. Waar ik al bang voor was gebeurde: het verwijderen van deze lak ging eigenlijk gewoon niet. Grrrrruwelijk. Net als met echte glitternagellak: het zat muurvast. Ik heb uiteindelijk met drie watjes per nagel – doordrenkt in nagellakremover – deze nagellak kunnen verwijderen. Voor mij is dit een reden om deze nagellak niet vaak te gaan dragen. Mijn nagels waren na het verwijderen van de lak helemaal ruw!

Maar ja, het kleurtje is wel heel erg leuk, dus ik denk dat ik hem deze strubbelingen over een paar weekjes wel weer heb vergeven en dan ga ik dit kleurtje gewoon weer eens dragen 🙂

De nagellak van Essence is te koop bij Kruidvat.

Fijn weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge