DSC_1001

Vorige week waren de MTV VMA’s 2014, en daar was Taylor Swift met haar nieuwe liedje Shake It Off. Ik zat voor de buis en ik moest wel meeswingen met dit leuke liedje. Ik laat ‘m vandaag aan je horen, voor het geval je hem nog niet kent!

Oké, Taylor Swift. Je vindt haar leuk of niet. Ik vind haar muziek meestal een beetje mwah-mwah, maar dit liedje is dat niet, dit liedje is fantastisch! Ik kan niet stil zitten als ik dit liedje hoor, en ben blij dat dit liedje nu ook steeds vaker op de radio komt. Lekker shaken!

Ook de video die bij dit liedje hoort vind ik heel leuk. Taylor kruipt in de huid van verschillende types terwijl ze (alweer) over haar ex zingt. Ze swingt lekker mee, nog meer redenen om blij te worden van dit liedje.

Hoewel haar vocale optreden bij de VMA’s een beetje te wensen over liet – sommige noten haalde ze net niet – was het een leuke swingende show om naar te kijken. Het live optreden van Taylor Swift op de MTV VMA’s van 2014 kun je hieronder terugkijken.

Geniet nog van je weekend en tot morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge