DSC_1007

Het nieuwe tv-seizoen is weer van start gegaan! Oké, het nieuwe seizoen ging al een week geleden van start, maar dat geeft niet! Er zijn weer een heleboel leuke, nieuwe programma’s gestart en vandaag vertel ik je mijn favorieten.

Dagelijks: RTL Late Night – 22.30 uur RTL4

De dagelijkse topper is natuurlijk – naast GTST en De Wereld Draait Door (volg ik overigens allebei niet) – RTL Late Night. Iedere avond om 22.30 uur op RTL4 zien we Humberto Tan in zijn dagelijkse talkshow met interessante onderwerpen, leuke gasten en natuurlijk de charmante verschijning van Humberto zelf. Want wat is het een leuke man! Humberto is geweldig als talkshowhost, en dat is iedere avond genieten.

Maandag: Holland’s Next Top Model – 21.30 uur RTL5

Alle modeliefhebbers opgelet! Het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model is afgelopen week van start gegaan en aflevering twee begint vanavond. Er zijn 12 dames over (dame 13 is vorige week weggestemd) en die gaan met elkaar de strijd aan voor de titel van hét nieuwe topmodel van Nederland in 2014. Met Anouk Smulders en Fred van Leer belooft dit seizoen weer erg leuk te worden, want wat is Fred een flapdrol in hoe hij de modellen coacht. Leuk! Holland’s Next Top Model is elke maandag te zien bij RTL5 om 21.30 uur. Jammer dat het zo laat begint, maar ‘t is niet anders!

DSC_1011

Dinsdag: Een Dubbeltje Op Zijn Kant – 21.30 uur RTL4

Een Dubbeltje Op Zijn Kant met John Williams is een mooi programma zeg. Voor dit programma komt Uitstel Van Executie met Martijn Krabbé, maar Martijn benadert de geldproblemen net wat emotioneler dan John. En ik ben weg van John Williams. De kandidaten uit Een Dubbeltje Op Z’n Kant begrijpen uiteraard niet waarom ze in de schulden zijn gekomen, en hoe John daarmee omgaat is leuk en luchtig om te zien. Gelukkig eindigt (bijna) iedere aflevering goed. Iedere dinsdag om half 10 op RTL4.

Woensdag: –

Op woensdag is er wat mij betreft niet echt iets leuks op tv!

Donderdag: My Big Fat American Gypsy Wedding – 21.55 uur TLC

O, wat is dit een geweldig programma. In dit programma wordt de zigeunerjeugd van Amerika gevolgd in aanloop naar hun trouwdag. Vaak zijn deze dames en heren een jaar of 16, maar dat maakt niet uit. Als je van elkaar houdt, dan trouw je. In een zo groot mogelijke jurk, met zoveel mogelijk glitters, pailletjes en steentjes als het maar kan. Roy Donders zou goede zaken doen! My Big Fat American Gypsy Wedding komt iedere donderdag om 21.55 uur op TLC.

Vrijdag: Andy en Melisa – 21.25 uur SBS6

O, die Andy van der Meyde. Gaat trouwen met zijn Melisa Schaufeli. En dat kun je allemaal volgen in dit tweede seizoen. Andy en Melisa zijn echt, nemen geen blad voor de mond en ze laten alles zien. Lekker luchtige tv om het weekend in te luiden, om 21.25 uur op SBS6!

Zaterdag: –

Op zaterdagavond is het maar de vraag of er iets leuks op tv is. Meestal niet. Dan gooien mijn vriend en ik er maar een avondje Netflix tegenaan!

Zondag I: Red Mijn Vakantie – 20.30 uur SBS6

Red Mijn Vakantie is terug, maar dan zonder Alberto Stegeman! Hoe moet dat nu? Het gaat vrij goed. Nieuwe “frontman” Thijs Zeeman, frontwoman Eef van Opdorp en hygiëne-expert Rob Geus komen weer van alles tegen en proberen de gedoemde vakanties van vakantiegangers te redden. Soms tenenkrommend, als een hotel niet wilt inzien waar ze mee bezig zijn! Toch leuk om te kijken. Zondag om half 9 op SBS6.

IMG_2058

Zondag II: Bonje Met De Buren – 21.30 uur SBS6

Een nieuwe opzet van Bonje Met De Buren! Ik genoot altijd van de RTL4 versie met John Williams en Natasja Froger, maar deze SBS6 editie met Jochem van Gelder en Patty Brard mag er ook wezen! De problemen lijken nog gekker dan normaal en ik heb nu twee afleveringen gezien, waarvan ik bij allebei helemaal de zenuwen kreeg van het gezeur. Gelukkig hebben mijn vriend en ik geen problemen met onze buren. Bonje Met De Buren is iedere zondag om 21.30 uur op tv op SBS6.

Mijn eigen tips

Er zijn dus weer veel leuke programma’s op tv dit najaar. Dit zijn de programma’s die ik leuk vind, het kan dus zijn dat een programma dat jij wél leuk vindt, niet in mijn persoonlijke lijstje staat. Dat kan, smaken verschillen! Maar ik ben wel benieuwd naar jouw tips. Fijne dag!

1 Comment on Favoriete programma’s dit tv-seizoen

  1. Red mijn vakantie kijk ik soms ook wel! Maar ik denk dat ik de komende tijd maar weinig tv kijk. Vind bijna niks leuk helaas. Maar dan heb ik wel weer wat meer tijd voor mijn blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge