The Body Shop body lotion fragrance mist 3

Ik kom niet zo vaak bij The Body Shop en dat is maar goed ook. Want ze verkopen daar hemels lekkere dingen. Onlangs kocht ik een body lotion en fragrance mist in het geurtje White Musk en vandaag vertel ik je meer over deze fijne producten.

The Body Shop body lotion fragrance mist 2

White Musk: de geur

“White Musk Smoky Rose, a blend of creamy musk and bergamot with bewitching notes of black rose”. Dan weet je natuurlijk meteen waar je aan toe bent, ahum. Ik vind het zelf altijd erg lastig om via geurnoten omschreven op een website af te lezen hoe iets ruikt, en ik vind het net zo lastig om de geur te omschrijven. Maar de geur is inderdaad een beetje bloemig maar niet te zoet, en toch ook weer fris. Ik vind hem erg lekker.

The Body Shop body lotion fragrance mist etiket

The Body Shop body lotion fragrance mist White Musk

De Bodylotion White Musk

De White Musk bodylotion komt in een handige pompflacon. Dag vette handen en vette doppen, hoi schoon pompje! Erg handig dit pompje, er komt genoeg product uit met een klein pompje en als je meer product wilt, dan pomp je even lekker door. De flacon blijft hierdoor lekker schoon en de dop raak je ook niet kwijt. Ook vind ik de flacon heel chique opgemaakt, dit misstaat niet in onze badkamer!

The Body Shop body lotion White Musk

De bodylotion smeert lekker uit, omdat hij lekker romig is, en de geur blijft lekker lang hangen. Ook is hij fijn voor op de gevoelige huid. Ik was zaterdagavond namelijk een beetje verbrand na een dagje varen (en dat terwijl ik me goed had ingesmeerd) en ‘s avonds smeerde ik deze bodylotion op mijn schouders en benen. Mijn huid werd daar gelijk iets kalmer van. Handig!

The Body Shop fragrance mist White Musk

White Musk fragrance mist

De fragrance mist – of zeg maar gewoon een body spray of parfum voor op je lichaam – ruikt ook ontzettend lekker. De geur is niet bedoeld om gewoon te gebruiken als een parfum, maar om over je lichaam te sprayen. Heerlijk! Het glazen flesje met aparte dop is ook een plaatje.

The Body Shop body lotion fragrance mist

Verkoopinformatie

Deze producten van The Body Shop zijn te koop in de winkel. De fragrance mist zit in een fles van 100 ml en de body lotion zit in een pompflacon van 250 ml. Ik zou deze geuren echt eens gaan ruiken in de winkel en wie weet ben jij ook verkocht.

Nog een fijn weetje: The Body Shop test niet op dieren. Happy Monday!

En Annelies: bedankt dat je me op het idee hebt gebracht om deze producten te kopen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge