Hema babycadeau 2

Een vriend van Sjoerd is onlangs papa geworden van een dochtertje en afgelopen woensdag gingen wij op kraamvisite. Natuurlijk kwamen we niet zonder cadeautjes. Ik vond hele schattige babycadeautjes bij Hema, en vandaag laat ik ze je zien!

Cadeautjes van Hema

Ik kom graag bij Hema. Voor zowel make-up als verzorgingsproducten, maar ook voor leuke notitieboekjes of voor cadeautjes. Mijn oog viel laatst ook op leuke babycadeautjes. Er is van alles te koop bij Hema, van een kraamvisiteboek – waarin je gasten iets kunnen achterlaten voor later denk ik – maar ook knuffeltjes en andere leuke boekjes.

Ik koos voor monddoekjes (of, zoals we ze allemaal kennen: spuugdoekjes) en een knuffeltje met een leesboekje erbij.

Hema babycadeau 3

Cadeauboekje & vogeltjesknuffeldoek

Pasgeboren baby’s zijn altijd lief en voor meisjes mag je alles in het roze kopen. Dat vind ik nog wel extra schattig. Dit roze huisje is gevuld met een knuffeldoekje (een roze vogeltje) en een cadeauboekje met weetjes, leuke dingetjes en invulpagina’s.

Hema boekje knuffeltje 1

Welkom, lief meisje

Op het cadeauboekje staat Welkom, lief meisje, en dat ziet er super lief uit. Omdat het boekje stevig in het huisje verpakt zit, heb ik zelf niet in het boekje kunnen bladeren, maar de kersverse mama las bijvoorbeeld voor dat er in het boekje staat dat een pasgeboren baby tot zo’n 25 centimeter scherp kan zien. Leuk, weten we dat ook weer!

Hema boekje knuffeltje 2

Het boekje in dit huisje staat vol lieve woorden, leuke weetjes en invulpagina’s. Een mooi en dierbaar aandenken aan de bijzondere tijd dat het kindje op de wereld kwam. En het leuke vogeltjesknuffeldoekje maakt het helemaal af.

Hema spuugdoekjes 1

Daar zijn ze: burp cloths

Een setje spuugdoekjes (of, zoals er in het Engels op de verpakking staat: towelling burp cloths, en dat klinkt veel leuker) is ook nooit weg, dus dat deden we er ook nog bij. Het zijn drie verschillende doekjes met een patroontje erop. In ieder geval iets met hartjes zo te zien 😉

Hema spuugdoekjes 2

Hema babycadeau 1

Lieve cadeautjes voor lieve prijsjes

Lieve cadeautjes om te geven en om te krijgen en bij Hema heeft alles natuurlijk ook nog een lief prijsje. Aanrader om daar eens te gaan snuffelen als je op kraamvisite gaat. Maar ook als je niet op kraamvisite gaat hoor 😉 Fijn weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge