DSC_0160

Hey! Altijd al willen weten of ik maandelijks veel geld uitgeef aan make-up en welk duur verzorgingsproduct mijn meest geweldige aankoop ooit is? Lees mijn antwoorden in deze Beauty Budget tag. 

♥ Heb je een maandelijks budget om aan beauty spullen uit te geven?

Niet echt, ik koop iets als ik het nodig heb of als ik het per se wil hihi.

♥ Spaar je voor beautyproducten of koop je impulsief?

Voor parfum spaar ik, de rest koop ik eigenlijk altijd wel impulsief of als ik het nodig heb.

DSC_0582

♥ Als je al het geld wat je al hebt uitgegeven aan je stash nu in handen kreeg, zou je dan opnieuw precies hetzelfde kopen?

Als dat zou gebeuren, dan zou ik bepaalde geurtjes laten staan, maar ook concealers die niet concealen, oogschaduw die niet blijft zitten en mascara die mijn wimpers juist naar beneden buigt in plaats van omhoog. Oei, dat zou veel geld gescheeld hebben! Maar ik ben wel blij dat ik zoveel producten uitprobeer, ik weet nu aardig goed welke producten en merken ik fijn vind en welke producten minder fijn.

♥ Als je heel veel geld te besteden had, aan welke producten zou je dit dan uitgeven?

Ik zou al die miljoenen uitgeven aan alles wat te maken heeft met The One (parfum) van Dolce en Gabbana.

♥ Stel: je krijgt een cadeaubon van €100,00 die je mag uitgeven in de parfumerie, wat zou je kopen?

Dan zou ik mooie make-up van Dior kopen. Veel mensen zijn zo weg van Dior, dat het wel goed moet zijn! Nú zou ik nooit zomaar 30 euro uitgeven aan een mascara, maar als ik toch die cadeaubon krijg, dan wel hoor.

DSC_1405

♥ Als high end producten niet zo duur waren, zouden ze dan nog wel aantrekkelijk zijn?

Ik denk het niet, want dan kun je ze meteen kopen wanneer je wilt. En juist het gevoel dat je ergens hard voor gespaard hebt, maakt het speciaal. Aantrekkelijk blijven ze trouwens wel hoor, maar wel minder speciaal.

♥ Welk duur product was zijn geld volledig waard?

Mijn parfum van Dolce en Gabbana. Ja, ik ben gewoon fan!

DSC_1413

♥ Welk goedkoop product heeft je compleet verrast?

De concealer van Catrice. Kost een paar euro en hij dekt enorm goed. Wel merk ik dat mijn oogleden wat uitdrogen gedurende de dag en dan krijg ik rimpels. Ik zoek daarom nog naar een concealer die net zo goed dekt als die van Catrice, maar die de huid onder mijn ogen een soort van hydrateert, zodat het niet droog wordt.

♥ Wat zijn jouw tips om niet te veel producten te kopen of geld er aan uit te geven?

Jezelf afvragen of je het wel nodig hebt. Maar naar die tip luister ik zelf ook niet, als ik iets wil, dan wil ik het, haha. Bedankt voor het lezen!

Ik vond deze tag via Northflix!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge