VS 1178

Het is vakantie! Het is zomer! Dat betekent lekker genieten van de zon, en vakantie vieren. De Wanderlust Tag gaat over zon, vakantie en reizen. Kijk je mee?

♥ Waar ging je eerste vliegreis naartoe?

De eerste keer dat ik in een vliegtuig stapte, vloog ik met mijn ouders en broer naar Liverpool! We brachten toen een bezoekje aan vrienden van mijn ouders die daar in de buurt wonen. Het was een kort vluchtje, maar dat vond ik prima aangezien het mijn allereerste vlucht was.

IMG_6881

♥ Waar ben je naar toe gereisd en zou je nog wel eens willen bezoeken?

Ik zou nog wel een keer naar Portugal willen. In 2013 gingen Sjoerd en ik met zijn ouders een week naar Sesimbra en dat was een een erg leuke zon, zee & strand vakantie. We kregen toen niet de kans om Lissabon te bezoeken, maar ik wil daar nog wel een keer naartoe. Dus Portugal it is.

♥ Je vertrekt morgen, geld is geen optie, waar ga je naartoe?

Amerika! En dan het liefste New York. Daar moet je wel een keer geweest zijn vind ik.

♥ Welke manier van reizen vind je het fijnst: auto, trein of vliegtuig?

Auto. Lekker op je eigen tempo reizen en je mag meenemen wat je wilt. En wanneer je wilt. Maar soms moet je wel met het vliegtuig. Anders kan ik mijn droombestemming van de vorige vraag niet bereiken.

IMG_5497

♥ Top drie items om mee te nemen op reis?

Fotocamera, leesboek en mijn zonnebril.

♥ Favoriete reiswebsite?

Die heb ik niet.

♥ Waar zou je naartoe gaan voor alleen het eten?

Geen idee, ik heb geen favoriete keuken.

♥ Waar zou je nooit meer naartoe gaan?

Istanboel. Daar ben ik één keer geweest en dat was heel erg mooi om te zien, maar ik zou daar geen tweede keer naartoe gaan.

♥ Ken je je paspoort nummer uit je hoofd?

Haha, nee.

♥ Waar in het vliegtuig zit je het liefst; het raam, bij het gangpad of in het midden?

Bij het raam. Dan heb je nog wat te zien en dat is vooral leuk met opstijgen en dalen.

DSC_0159

♥ Wat doe je in het liefst in het vliegtuig om je te vermaken?

Film kijken of naar buiten kijken. Maar soms probeer ik ook wat te slapen, want dan gaat de tijd sneller voorbij. Dat beviel heel goed die vier keer dat ik met het vliegtuig op vakantie ging, hihi.

Bedankt voor het lezen!

1 Comment on The Wanderlust Tag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge