DSC_0211

Hoi! Ik ben dol op theedrinken en ik drink het dan ook de hele dag. Op mijn werk, maar thuis ook. Ik heb thuis twee leuke theemokken van Blond Amsterdam en sinds kort heb ik ook een theepot van Blond Amsterdam. Dat is pas gezellig theedrinken!

Collectie Blond Amsterdam

Blond Amsterdam heeft ontzettend leuke spulletjes in haar collectie. Hele serviezen, theegerei, maar ook gewoon een eierdopje of servetten. Het leuke aan Blond Amsterdam vind ik de stijl: los getekend met leuke tekstjes erbij. Vrouwelijk en gezellig. Zo ook mijn theepot!

DSC_0212

Theepot Even Bijkletsen

De theepot Even Bijkletsen stond al een tijdje op mijn lijstje. We hebben thuis gewoon een theepot, maar die is van aluminium en meer design dan gezellig. Bovendien had ik twee theemokken van Blond Amsterdam en die matchen niet bij een design theepot. Dus ik moest wel echt een theepot van Blond Amsterdam hebben, zoals je snapt.

DSC_0213

Design van de theepot

De theepot is groot, rond, roze en echt in de stijl van Blond Amsterdam. Er zit een groot handvat aan en een grote schenktuit. Op de zijkanten van de theepot staan leuke tekeningetjes van dames die druk aan het kletsen zijn. Bla, bla, bla. Het handvat en de schenktuit zijn wit, en de losse deksel is wit met een kleine schildering erop.

DSC_0217

I’m In Love

De theepot past toevallig precies bij één van mijn Blond Amsterdam theemokken. Op de mok, die ook roze is, staat een lief meisje met een theepot in haar hand. Op de mok staat de tekst I’m In Love. Ik denk dat mijn theepot een match made in heaven is met die theemok. Ik kocht de mok trouwens ter ere van Sjoerd.

DSC_0219

A Cup Of Sunshine

De andere theemok van Blond Amsterdam is er eentje met de tekst A Cup Of Sunshine. Ik kreeg deze gele vrolijke mok van mijn vader met Kerst. Het fijne aan de theemokken van Blond Amsterdam vind ik dat ze lekker groot zijn. Ook het handvat is lekker groot, waardoor je echt een lekkere bak thee kunt drinken.

DSC_0223

Leuke details op de theepot

Onderaan de schenktuit van de theepot staat een leuk taartje getekend, dat vind ik zo’n leuk detail!

DSC_0228

DSC_0226

De deksel, die is beschilderd met een hartje, is ook voorzien van een heleboel Bla Bla Bla. Interessant!

DSC_0227

Als je de deksel een slag draait, staat er Even Bijkletsen. Het is duidelijk dat deze theepot een heleboel gezellige verhalen mag aanhoren.

DSC_0229

Op het handvat staat ook Even Bijkletsen. Als het bijkletsen nu niet lukt!

DSC_0222

Prijs en verkooppunten

Deze theepot heb ik gekocht van een cadeaubon die ik nog had liggen van mijn verjaardag. Ik kocht hem bij Cook & Co in Breda. De prijs van deze theepot is € 29,95. Theemokken van Blond Amsterdam kosten zo’n € 8,95.

2 Comments on Theepot Blond Amsterdam

  1. Ik heb ook zo’n leuke theepot voor mijn verjaardag gekregen. Ik was er heel blij mee. Maar…. hij lekt vreselijk bij het schenken.
    Zooooo jammer…..!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge