DSC_0165

Hoi! Op verschillende blogs zag ik een leuke tag voorbij komen: the questions of life. Een tag met vragen over het leven waar ik even goed over na moest denken. Ik heb de tag ingevuld!

Welke herinnering van het afgelopen jaar geeft jou de grootste glimlach op je gezicht?

Het moment dat Sjoerd mij ten huwelijk vroeg! Dat was in december, met Oud & Nieuw. We keken buiten op ons balkon naar het vuurwerk in de buurt en toen kwam daar ineens die vraag. Mijn eerste reactie was ‘What the fuck’ (en dat zei ik ook hardop), maar daarna zei ik natuurlijk JA! We gaan volgend jaar zomer trouwen en ik heb er heel veel zin in.

Wat heb je altijd al eens willen doen sinds je kindertijd?

Toen ik nog op school zat, wenste ik altijd dat ik mijn moeder was, of de poes. Mama en de poes hoefden namelijk niet te gymmen op school (ik had een super grote hekel aan gym) en de poes mocht altijd uitslapen en doen wat ze wilde. Tegenwoordig hoef ik gelukkig niet meer te gymmen, dus dat is opgelost 😉

4April

Wat zou je willen doen in je leven als er totaal geen beperkingen waren?

Als alles kon en alles mocht, dan zou ik het liefste in een vrijstaand huis wonen. Geen last van de buren en niemand om rekening mee te houden. Natuurlijk komen er dan ook een schoonmaakster en tuinman bij, want dat kan ook allemaal. Als ik in niet-materiële dingen ga denken, dan zou ik willen dat de mensen van wie ik hou nooit ziek worden en altijd gelukkig zijn.

Wat heb je voor het laatst over jezelf geleerd?

Eigenlijk is dat een eeuwige discussie met mezelf: vinden mensen mij wel aardig? Doe ik het allemaal goed? Mensen kijken naar me in de stad, is er iets raars met mij? Ik weet dát ik aardig ben en dát ik het goed doe. En als ik mensen naar me zie kijken als ik buiten loop, dan betekent dat dat ik terugkijk. Anders zag ik ze niet kijken. Ik moet niet zoveel nadenken. Dat heb ik geleerd en dat leer ik nog steeds 😉

DSC_0584

Als je aan het dagdromen bent, waar gaan die dromen dan over?

Ik dagdroom over van alles en nog wat. Over later (trouwen met Sjoerd, kinderen krijgen), over vroeger (hoe mijn leven was toen ik nog thuis woonde bijvoorbeeld of hoe ik vroeger buiten speelde), maar ook over vandaag de dag. Ik denk wel altijd aan dingen die ik al bereikt heb of die ik nog ga bereiken. Positieve dingen. En dat is fijn. Soms krijg ik trouwens ineens een flashback naar een moment van vroeger. Iets wat ik allang vergeten was, maar wat dan ineens weer voorbij flitst. Dat vind ik wel leuk.

Welke verandering wil je het komende jaar het liefste toepassen in je leven?

De grootste verandering die nu al op de planning staat, is trouwen. Dat is alleen de planning voor volgend jaar. Voor dit jaar staat sparen op de planning. Sparen voor volgend jaar 😉 Bedankt voor het lezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge