DSC_0213

Goedemorgen! Het is alweer even geleden dat ik iets van me liet horen. Het was heel stil op mijn blog. Maar vanaf vandaag ben ik terug. Hoi, hoe is het?

Long time no see

Lang geleden hoor. Dat je iets van me hebt gehoord. Ik ben best een tijdje afwezig geweest op mijn blog. Het artikel dat ik als laatste schreef, stond al een paar weken op eenzame hoogte. De stilte kwam omdat ik even moest wennen aan mijn nieuwe leventje met een nieuwe baan, in een nieuwe sector en in een nieuwe plaats. Ik heb daar lekker de tijd voor genomen en ik ben nu helemaal gewend aan al het nieuwe.

Mijn mediastilte heeft ook een beetje te maken met het feit dat het in maart, toen mijn laatste artikel online kwam, nog wat eerder donker werd. Als ik ‘s avonds uit mijn werk productfoto’s wilde maken, lukte dat niet zo goed. En een verhaaltje met een plaatje erbij leest leuker dan alleen maar een lap tekst. Gelukkig is het nu weer lekker lang licht, de zon schijnt volop en de temperaturen stijgen. Tijd om het bloggen weer op te pakken!

Nieuw blogschema

Ik ga het bloggen wel een beetje anders indelen. Toen ik begon met bloggen schreef ik iedere dag een nieuw artikel. Ik vond dat toen heel leuk, maar ik vind het nu leuker om mijn artikelen een beetje te spreiden. Vanaf nu vind je daarom iedere maandag, woensdag en vrijdag om 6.00 uur een nieuw artikel op mijn blog. Deze week smokkel ik nog een beetje (het volgende artikel staat morgen al voor je klaar), maar daarna gaat het nieuwe blogschema in.

Met mij gaat het dus allemaal goed, ik hoop met jou ook. Ik hoop dat je me weer komt en blijft volgen, want dat vind ik leuk! Geniet van de zon en tot morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge