Supernaturals Argan Olie 2

Verzorgende olie: het komt in vele soorten en maten. Je hebt olie voor je huid, voor je haar, voor je gezicht en er bestaat zelfs zonnebrandolie. Van Supernaturals mocht ik een arganolie testen, die geschikt is voor zowel gebruik op de huid als in het haar. Is het wat? Ik was benieuwd!

Supernaturals Argan Olie 4

Biologische Argan Olie van Supernaturals

De arganolie van Supernaturals is 100% biologisch, voedt, hydrateert en verzorgt de huid en geeft kracht en glans aan het haar. Voor een optimaal resultaat dien je de olie dagelijks te gebruiken.

Supernaturals Argan Olie 8

De olie komt in een flesje met een pompje en dat is handig, want dan hoef je niet met plakkerige oliehanden een dopje terug op een flesje te draaien. Wat mij meteen opvalt, is dat ik met één pompje veel product uit het flesje krijg. De olie is heel erg dun, bijna waterig. Het voordeel hiervan zou kunnen zijn, dat je maar weinig nodig hebt voor een groots resultaat en dan doe je dus ontzettend lang met dit flesje. De olie ruikt heel licht en subtiel.

Supernaturals Argan Olie 7

Ik ben benieuwd wat deze arganolie voor mijn haar en huid doet. De laatste keer dat ik een olie op mijn huid gebruikte, was ik niet tevreden. De olie trok niet in, maar ik trok wel kattenharen aan. Horror!

Supernaturals Argan Olie 9

Gebruik arganolie op de huid

Goed. Daar gaan we. Ik breng de olie aan op mijn huid. Omdat deze arganolie vrij dun is, smeert hij fijn en makkelijk uit. De olie trekt echter niet echt in mijn huid. Het blijft een beetje plakkerig. Als ik de arganolie vervolgens afspoel, is mijn huid lekker zacht. Het lijkt mij dus de bedoeling dat je deze olie even aanbrengt op de huid en dan afspoelt.

Supernaturals Argan Olie 3

Gebruik arganolie in het haar

Ik zeg je één ding: gebruik deze arganolie niet op pas gewassen en droog haar. Ik heb dat wel gedaan, omdat ik oliën ken die het goed doen op droog haar, maar deze arganolie is duidelijk geschikt voor gebruik op nat haar! Breng de olie aan op nat haar (niet teveel want dat krijg je niet uitgespoeld!), laat even intrekken en spoel dan goed uit. Mijn haar werd net iets gladder en zachter door dit haarmasker. Ik heb de olie voornamelijk op de punten aangebracht, om de aanzet niet vet te maken.

Supernaturals Argan Olie 6

Prijs en verkoopinformatie

Een fijne arganolie, die je voor zowel huid als haar kunt gebruiken. De olie werkt het fijnst als je deze in hele kleine hoeveelheden aanbrengt en na gebruik af- of uitspoelt. Deze biologische arganolie is te koop bij Supernaturals via arganolie.nl en kost € 29,95 (buiten de sale) voor een fles van 120 ml.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Supernaturals. De fles arganolie heb ik gekregen.

Liefs,
Suzanne

2 Comments on Verzorging | Supernaturals Biologische Argan Olie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge