Verzorgingsproducten 04

Ik trok mijn la in de badkamer open en bekeek even wat er allemaal in lag. Naast parfum, shampoo en andere lekker dingetjes lagen er een aantal verzorgingsproducten in die ik helemaal niet gebruik! Het is heel zonde, maar toch pak ik ze steeds niet. Na de klik lees je meer over deze producten!

Verzorgingsproducten 03

Zonde om weg te gooien

Ooit vond ik deze producten geweldig of handig. Ik moest ze hebben om mijn leven compleet te maken. Toch staan deze producten momenteel in een la te verstoffen. Sommige producten gebruik ik tijdelijk niet, andere ga ik waarschijnlijk nooit gebruiken. Het is de harde waarheid! En toch vind ik het zonde om deze producten weg te gooien. Wie weet vind ik ze over een tijdje weer ineens het einde. En dan is het goed dat ik ze bewaard heb.

Mac highlighter

MAC high lighter

Het eerste product wat ik echt nooit gebruik, is deze prachtige highlighter van MAC. Ik schaam me diep – sommige mensen zouden mij denk ik nooit meer aankijken als ze dit lezen – maar ik gebruik ‘m gewoon nooit. Ik kocht dit exemplaar bij Douglas in Haarlem en wat was ik blij met deze aankoop. Toch vind ik ‘m veel te glitterig en te opvallend. Daag 30 euro. Ik hou hem toch maar. Misschien zie ik ooit het light nog ūüėČ

Body Butter TBS

Body Butter van The Body Shop

Ooit leek mij dit heerlijk, maar na de eerste keer gebruiken was ik alweer genezen. Ik heb het over body butter van The Body Shop. Jezelf insmeren met een lekkere harde, verzorgende boter schijnt helemaal het einde te zijn. Toch vind ik het niks. Deze boter is heel hard en dus moeilijk uit het potje te krijgen en bovendien smeert hij voor geen meter uit. Ook trekt hij helemaal niet in. Het gevolg is dat ik de hele dag vette¬†benen heb en dat is niet lekker hoor. De geur van deze boter vind ik wel nog steeds heerlijk, maar ik vind ‘m verder veel te lastig in gebruik.

Etos vochtig toiletpapier

Vochtig toiletpapier van Etos

Ik was laatst ongesteld en ik dacht: wat zou het lekker fris zijn om tussendoor de boel even op te frissen met vochtig toiletpapier. Ik dacht dat overigens niet uit mezelf, maar pas toen ik deze verpakking zag liggen bij de Etos. Je moet altijd een goed excuus hebben om lekkere producten te kopen, toch? En dat excuus had ik. Toch gebruik ik dit toiletpapier helemaal niet, sterker nog: de verpakking zit nog helemaal dicht. Ik sta er eigenlijk helemaal niet bij stil dat ik dit nog in de la heb liggen. Misschien volgende maand dan. Haha.

Ritual fortune oil

Rituals Fortune Oil

De oranje fles in het midden is gevuld met een lekkere douche olie van Rituals. Ik kocht deze fles volgens mij afgelopen zomer in Antwerpen en sindsdien zijn er pas een paar drupjes uit. Deze olie gebruik ik niet omdat ik het zonde vind. Rituals is best duur en om te douchen kan ik ook een lekkere cr√®me van het huismerk van de drogist pakken. En dat doe ik ook. Toch ga ik deze olie nog wel een keer opmaken hoor, want anders kan ik ‘m straks weggooien en dat is pas zonde. Deze olie ruikt trouwens naar Sweet Orange & Cedar Wood, mijn favoriete geur van Rituals.

Andrelon droogshampoo

Andrélon droogshampoo

Geen zin om de haren op tijd te wassen? Dan spuit je je hoofd en haren toch vol met een droogshampoo? Het idee is dat de talk-achtige spray het talg uit je haar maskeert en dat je het haren wassen nog een dagje  uit kunt stellen. Op zich werkt dat goed, maar de andere kant is dat ik de hele dag naar droogshampoo ruik. Ik ruik mijn eigen parfum bijvoorbeeld niet, nee: alleen deze droogshampoo. En zo lekker ruikt -ie niet. Dus ik gebruik dit product bijna nooit.

Pleats Please parfum

Parfum Pleats Please Issey Miyake

Dit parfum kocht ik omdat ik van zoete geuren houd. En dat is dit parfum wel hoor! Alleen hij is zo zoet, dat ik na een half uur al bedwelmd raak inclusief een vette hoofdpijn. Ook als ik maar twee pufjes op mijn polsen gebruik. En dat vind ik niet zo lekker. Ik gebruik dit parfum daarom maar heel weinig. Of zeg maar gerust; nooit.

Verzorgingsproducten 02

Verzorgingsproducten 01

Het is wat met al die verzorgingsproducten en make-up. Ik koop altijd graag van alles, maar zoals je ziet is dat niet altijd handig, hihi. Fijn weekend alvast!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge