Essence eye pencil 1

Zijn er dingen die ik echt niet durf? Ja. Je vindt ze na de klik!

1. Dansen op feestjes. Ik vind dansen best leuk, maar ik doe dat nooit op feestjes of bruiloften. Ik kijk liever naar hoe anderen lekker gek doen en dan wou ik dat ik daar ook tussen durfde te gaan staan. Misschien komt het ooit nog goed, hihi.

2. Door de winkel roepen als ik vierde in de rij ben bij Jumbo. Want de vierde in de rij krijgt zijn boodschappen gratis. En ik sta heus wel eens vierde hoor, maar ik durf gewoon niet te roepen. Dus dan betaal ik maar weer voor die volle kar.

DSC_0323

♥ Mees durft álles.

3. Op de snelweg een vrachtwagen of andere slome duikelaar inhalen als ik achter mij een super snelle auto aan zie komen. Mijn auto heeft een keurige 60 pk – vandaar. Sommige mensen gooien hun auto gewoon naar links – die snelheidsduivel remt maar! – maar ik doe dat eigenlijk niet. Ik ben veel te bang dat het mis gaat. Ik vind het sowieso knap hoeveel wegpiraten wegkomen met hun idiote acties zonder een ongeluk te veroorzaken.

4. In de achtbaan gaan. Mij zul je nooit van mijn leven in een achtbaan zien. Ik heb dat ooit één keer geprobeerd in een pretpark in België geloof ik, maar dat was eens en nooit meer. Ik vind het doodeng om naar beneden te vallen of te worden afgeschoten zonder dat je weet waar je heen gaat. Brr.

5. Duiken. Mijn vriend Sjoerd vindt het maar niks dat ik dat niet durf, maar ik wil het gewoon n.i.e.t. Ik vind ten eerste zout water het vieste wat er is en bij het idee dat je onder water gaat en niet naar boven kunt wanneer je wilt, krijg ik het al Spaans benauwd. Sjoerd heeft verschillende duikbrevetten en die gaat erg graag duiken, maar aan mij zal hij dus nooit een buddy hebben.

6. Een tatoeage nemen. Ik vind het idee achter sommige tatoeages echt mooi, je kunt er eentje laten zetten om iemand mee te eren of om een gebeurtenis te blijven herinneren. Of gewoon als versiering. Ik denk alleen dat ik zo’n tatoeage bij mezelf na een week alweer zat ben. En dan gaat hij er niet meer af. Dus ik blijf maar lekker naturel 🙂

DSC_0159

Dat waren wat dingen die ik niet durf! Ik heb heel diep nagedacht, maar verder kon ik niets bedenken wat ik echt niet durf. Natuurlijk zijn er dingen die ik niet graag doe (zoals de vloer van de badkamer dweilen of mijn wenkbrauwen epileren), maar echt bang word ik daar niet van hihi. Dus het valt mee. Fijne dag!

1 Comment on 6x dingen die ik echt niet durf

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge