In een (gesponsorde) video van Mascha van Beautygloss zag ik hoe je gemakkelijk losse krullen kunt maken met een krultang. Op een hele simpele manier die weinig moeite kost! In deze video ga ik die manier van simpel de haren krullen proberen. Klik verder voor foto’s van het resultaat. 

DSC_0419

Okeee, ik begin vol goede moed aan de tutorial. Mijn krultang van Braun komt weer uit de kast en ik heb er zin in! De krultang zelf echter niet. Hij heeft zo geen zin, dat hij kapot gaat. Kortsluiting of zo. Balen! Deze foto is gemaakt toen ik klaar was met de tutorial.

DSC_0421

Gelukkig heb ik ook nog een krultang van Philips. Deze is alleen niet zo dik als de krultang van Braun, en blijkbaar gaat het krullen op de betreffende manier beter met een dikke krultang. Ik besluit de tutorial toch maar te vervolgen met de krultang van Philips, maar een hele hoge verwachting heb ik er niet van. Deze foto is gemaakt toen ik klaar was met de tutorial.

DSC_0416

Het resultaat na de eerste keer krullen

Na het krullen (het krullen zelf zie je in de video), is het resultaat best aardig. De punten zien er vreselijk dood uit (na het filmen van deze video ging ik naar de kapper), maar er zit een leuke slag in mijn haar!

DSC_0063

Als ik mijn haar niet krul, ziet het er zo uit.

DSC_0415

DSC_0411

DSC_0425

Ik vind vooral de boven- en voorkant goed gelukt, dus daar zoom ik even op in met de foto’s 😉

DSC_0521

Nog een keer oefenen

Een paar dagen later besluit ik de krultechniek nog eens te proberen. Wederom met de krultang van Philips. Vandaag lukt het beter!

DSC_0522

DSC_0523

De krullen zijn deze keer niet zo dood en droog als de eerste keer. Zo zie je maar: oefening baart kunst. Het resultaat vind ik leuk!

Nieuwe krultang van Remington

Ik heb na het falen van mijn Braun krultang (waar geen garantie meer op zat) gelijk een nieuwe, dikke krultang gekocht. Deze keer van Remington. Hierover later meer. Fijne dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge