DSC_0582

Hoi! Ik heb weer een leuke tag gevonden op internet, namelijk The Beauty Scenario Tag. Allemaal vragen over beauty en daar houd ik natuurlijk wel van! Vandaag voelt daarom een beetje als DinsTag. Kijk je mee?

1. Je moet al je foundations weg doen en je mag slechts één budget- en één highend foundation houden. Welke houd je?

Simpel, want ik heb er maar twee! Ik heb een foundation van Max Factor en eentje van Make-Up Studio. Dus dan hoef ik niks weg te doen!

2. Je hebt een sollicitatiegesprek en de vrouw met wie je dat hebt heeft lipstick op haar tanden. Zeg je er wat van of negeer je het volledig?

Ligt er aan of er een klik is. Als ik aanvoel dat we elkaar wel aardig vinden, dan zal ik er zeker wat van zeggen. Dan is ze mij waarschijnlijk alleen maar dankbaar.

DSC_0160

3. Je voelt je niet helemaal je van het en hebt een oppepper nodig. Welke lipstick doe je op om jezelf mooier te voelen?

Dat wordt waarschijnlijk een lipbalm van Catrice. Ik vind dat erg fijne producten!

4. Als je terugkijkt op je tienerjaren, wat zou je dan anders gedaan hebben met je haar en make-up?

Ik zou waarschijnlijk geen bob meer hebben laten knippen, omdat lang haar me beter staat. Maar in die tijd paste het juist weer wel… Qua make-up zou ik geen blauwe oogschaduw meer proberen. Dat stond me niet zo, hihi.

5. Je vraagt je kapper om een Pixie Lott kapsel (schouderlang haar) maar ze verstaan je verkeerd en geven je een pixi cut (kort kapsel). Wat doe je? a) Je lacht, vertrekt en belt hysterisch je moeder op. b) Je barst in huilen uit in de stoel en schopt een scene. c) Je vraagt om de manager en eist een vergoeding.

Ik zou het sowieso al niet zo ver laten komen, want je kunt in de spiegel toch zien wat de kapper doet? Als ik vind dat hij rare dingen doet, dan zeg ik daar tijdens het knippen al wat van. Hopelijk valt er dan nog iets te redden.

6. Je vriendin verrast je met een vier daagse city trip en je hebt maar één uur om in te pakken. Welk alles-in-één palette pak je in?

Geen, want ik gebruik bijna nooit oogschaduw. Een oogpotlood is al voldoende, en die heb ik snel genoeg gepakt 😉

DSC_0101

7. Er is ingebroken in je huis, iedereen is veilig, maar je beautystash is overhoop gehaald. Van welk product hoop je het meest dat hij veilig is?

Dat is denk ik toch wel mijn parfum van Dolce & Gabbana, The One. Dat is mijn meest favoriete luchtje. Als het gaat over make-up, dan hoop ik dat mijn MAC highlighter er nog is. Eén van de duurste dingen die ik heb qua make-up.

8. Je vriendin leent je make-up en geeft het gehavend terug. Wat doe je? a) Je doet alsof je niets merkt. b) Je vraagt haar om een nieuw product voor je te kopen. c) Je doet stiekem hetzelfde bij haar producten.

B! Iets kapot maken bij een ander om haar zo terug te pakken, is niets voor mij. Niets laten merken ook niet. Ik zou een nieuw product eisen. En voortaan leen ik haar niets meer!

Wat een leuke tag om in te vullen. Neem ‘m gerust over! Fijne dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge