Mijn Mini Me is ondertussen al één jaar oud! En ze is weg van dieren. En felle kleurtjes. En dingen bekijken en ontdekken. Ze heeft nu alles in één, gewoon vanuit haar bedje, dankzij deze wereldkaart! Ga je mee ontdekken?

Wereldkaarten

Wereldkaarten heb ik altijd erg leuk gevonden. De meeste mensen hangen er eentje boven de bank in de woonkamer, maar daar hebben wij al een leuke fotocollage hangen om gezellig naar te kijken.

Ik werd pasgeleden benaderd door een webshop in wereldkaarten, of ik daar misschien iets leuks zag, en zij hadden ook kaarten speciaal ontworpen voor baby’s en kleine kinderen! Leuk om de baby- of kinderkamer mee aan te kleden en zo iedere dag iets van de wereld te ontdekken met je babbie.

De kaart die ik heb uitgekozen uit de vele designs is een hele vrolijke, waar je per continent of land ziet welke dieren daar leven. “Ons dierenrijk” heet hij en hij is gedrukt op canvas. Natuurlijk wel een beetje ontworpen met het idee de aandacht van een kindje iets langer vast te houden dan 3 seconden en daarmee is het een heel gezellig plaatje geworden. Zo zwemt er in de zee een haai met een snorretje, loopt er in Azië een vrouwelijke koe met een bloemetje op haar hoorn en in Noord-Amerika zit een ontzettende aardige zwarte beer.

De wereld boven haar bedje

Mijn dochter had boven haar bedje nog een witte muur en daar hebben we de kaart nu opgehangen. Ze kan er zo lief naar wijzen, en ze vindt het leuk als we samen naar de dieren op de kaart kijken en benoemen waar ze naar wijst. De beeeeeeeeeeeeeer, de haaaaaaaaaaaaaaaaai, de koeeeeeeeeee… En ze heeft dan de grootste lol. Het zal ook zeker helpen bij haar woordenschat!

Wil je ook je baby- of kinderkamer opfluffen met iets leuks? Denk dan ook eens aan een wereldkaart op canvas (tevens enorm educatief verantwoord, zeg dat maar als je je partner nog over de streep moet trekken bijvoorbeeld) of laat een leuke foto van jullie of je kleintje op canvas drukken. Zo komt je kleintje (hopelijk) altijd vrolijk uit bed!

Samenwerking.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge