DSC_1478

Mijn favoriete bronzer van Hema was kapot gevallen en dus zocht ik een nieuwe. Ik vond een fijn exemplaar bij Kruidvat: de Essence Sun Club Matt Bronzing Powder in kleur 01. Deze poeder geeft een fijne zomerse tint aan het gezicht, voor een fijn prijsje.

DSC_1477

Bronzer: veel verschil in kwaliteit

Bronzer. Het is wat of het is niks. Sommige bronzers zijn zó sterk gepigmenteerd dat ik er niet mee durf te werken. Voor ik het weet loop ik voor aap, met oranje strepen in mijn gezicht. De Sun Club bronzer in kleur 01 – Blondes van Essence is ook vrij poederig en gepigmenteerd, maar met de juiste dosering werkt hij erg fijn.

DSC_1475

Verpakking: klap dekseltje

De bronzer zit in een rond doosje met een deksel dat je kunt openklappen. Handig – zo raak je ‘m nooit kwijt. Het doosje – en dus ook de inhoud – is vrij groot en als ik zie hoe vaak ik ‘m nu al gebruikt heb en wat er uit het doosje is, dan is mijn conclusie dat ik nog jaaaaren kan doen met deze bronzer.

DSC_1481

De bronzer is vanuit het doosje gezien vrij stevig van structuur. Er staan dansende meiden in de poeder gedrukt en deze zijn ook momenteel – na een aantal weken gebruiken – nog goed te zien. Ik pak dan ook steeds maar een klein beetje van de bronzer, want ik heb niet veel nodig voor een mooi resultaat.

DSC_1483

Aanbrengen: E- en 3-vorm

Ik gebruik de bronzer op de zijkanten van mijn voorhoofd, op mijn wangen en op mijn onderkaak. Ik maak eigenlijk gewoon een drie (of een E, ‘t is maar net vanaf welke kant je ‘t bekijkt) op mijn gezicht en dan heb ik gelijk een fris maar heel subtiel kleurtje. Mijn look maak ik nog wel af met wat blusher, voor een extra kleurtje.

DSC_1206

DSC_1478

Prijs en verkoopinformatie

De Sun Club bronzer van Essence is te koop bij Kruidvat. Ik heb kleur 01 Blondes – lighter skin en hij is ook te koop voor brunettes. De bronzer kost € 3,59 en omgerekend naar hoe lang ik er nu al mee doe en nog ga doen, is dat echt een koopje. Fijn weekend!

 

1 Comment on Zomers tintje – Essence Sun Club 01 Matt Bronzing Powder

  1. Ik vind deze bronzer heel mooi vind het fijn dat die matt is ga morgen even een kijkje nemen in het kruidvat. Trouwens een hele leuke site met goede artikelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge