DSC_0584

Een hele tijd geleden, afgelopen zomer om precies te zijn, schreef ik een artikel over wat ik toen allemaal had gezien, gedaan, gelezen, gegeten. Vandaag heb ik een update voor je, want ik heb in de tussentijd weer genoeg nieuwe dingen beleefd! Alles begint met de letter -G. Ga verder!

DSC_0958

Gezien

Het mooiste wat ik heb gezien en meegemaakt is het moment dat Sjoerd mij ten huwelijk vroeg. De ring die hij daarbij om mijn vinger schoof is super mooi. Hij had de ring al een tijd geleden met veel zorg uitgezocht en ik draag ‘m nu dagelijks met veel liefde en plezier.

Gelezen

Naast wat boeken van Esther Verhoef ben ik laatst begonnen in Debet van Saskia Noort. Het vervolg op De Eetclub. Ik moet zeggen dat ik nog niet helemaal in het verhaal zit, dus of het wat is hoor je later.

DSC_0015

Gehoord

Het leukste dat ik de afgelopen tijd gehoord heb. Hmmm. Waarschijnlijk de woorden dat ik was aangenomen bij mijn nieuwe baan! Dat was feest hoor.

Gedaan

Sjoerd en ik zijn laatst lekker gaan ontspannen in de sauna in Essen. Hoewel ik de sauna zelf veel te benauwd en te heet vind, was de privé sauna waar wij waren – met zwembad en jacuzzi – erg leuk.

Gegeten

Bij ons in Etten-Leur is laatst een nieuw restaurant geopend, Het Havenhuis. Natuurlijk moesten Sjoerd en ik dit gaan uitproberen! We zijn daar afgelopen weekend gaan eten en het was lekker! Ik vond het niet super speciaal, maar wel aangenaam voor een keertje. Die houden we er in.

DSC_1388

Gedronken

Thee, thee en thee! Daar krijg ik zo’n lekker warm buikje van met die koude dagen. Ik heb zelfs een thermoskan gekocht, zodat ik op mijn werk altijd thee bij de hand heb. De weg naar de keuken is wel 20 stappen, veel te veel natuurlijk hihi.

Gelukkig

Nog steeds gelukkig met Sjoerd en Mus en Mees! Daar kan ik heel kort over zijn 🙂

Geërgerd

Aangezien ik nu een baan in Tilburg heb en woon in Etten-Leur, zit ik nu wat langer op de weg dan eerst. En als ik me ergens aan erger, dan is het aan het verkeer. Maar ik merk dat het al beter gaat: als ik gewoon rustig rijd en me niet stoor aan alle aso’s, dan is er niets aan de hand.

DSC_1584

Gekocht

Ik heb genoeg nieuwe kleding gekocht. Dat moet af en toe gewoon even, lekker geld uitgeven. Een paar van de kledingplaatjes heb je inmiddels gezien!

Bedankt voor het lezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge