Essence eye pencil 1

Ik vraag me wel eens af waarom ik mijn dagboeken van vroeger heb weggegooid. Of waarom sommige mensen toch zo slecht auto kunnen rijden. En ik vraag me nog meer af hoor! Je leest mijn gedachtenspinsels verderop!

Dagboeken weggegooid

Oké, natuurlijk ben jij nu ook nieuwsgierig waarom ik mijn dagboeken van vroeger ooit heb weggegooid. Ik kan daar af en toe echt ineens van wakker liggen. Maar de reden weet ik wel. Ik hield vroeger trouwens niet standaard een dagboek bij hoor, ik schreef gewoon iets op als ik daar zin in had of als ik het nodig vond om iets van mij af te schrijven. En juist dat is de reden.

Ik had een Spice Girls dagboek en die stond deels volgeschreven met verdriet als ik weer was buiten gesloten op de middelbare school of als Pietje en Pukje weer lelijk tegen mij hadden gedaan. Ik krijg nog een naar gevoel in mijn buik als ik daar aan terug denk. En juist daarom kon ik niet wachten om onder andere dát dagboek weg te gooien toen ik uit huis ging. Weg met die gebeurtenissen van vroeger.

Ik hield trouwens ook een dagboek bij van de zomervakanties die ik met mijn ouders en broer in Frankrijk doorbracht, en die heb ik vanzelfsprekend wel bewaard. Dat is zo leuk om nu nog terug te lezen!

VS 771

Vriendenboekje kwijt

Een vraag in dezelfde categorie: waar is mijn vriendenboekje? Op de basisschool hield je én een poëziealbum bij én een vriendenboekje. Beide boekjes gingen heel de klas rond en wat was het leuk om te lezen wat er in geschreven was als je de boekjes weer terug kreeg. Mijn poëziealbum heb ik gewoon nog, maar mijn vriendenboekje ben ik serieus kwijt. Ik hoop dat hij nog ergens bij mijn ouders ligt. Dan ga ik nog een keer een artikel maken over mijn eigen antwoorden uit mijn vriendenboekje en of er iets van mijn toekomstdromen uit is gekomen 🙂

Rijd nou eens normaal en rijd door

In de vakantie heb ik me niet één keer geërgerd aan al die stomme mensen op de weg. Des te meer erger ik me nu, nu ik weer van Etten-Leur naar Oisterwijk moet rijden in de ochtend- en avondspits. Sjonge, jonge, waarom doet niemand zijn knipperlicht aan bij het inhalen, waarom snijden mensen mij af, waarom moeten ze per se vóór mij invoegen, als achter mij een heel gat is? Waarom rijden mensen langzaam als ze een vrachtwagen inhalen en sneller als ze weer rechts rijden? Waarom gooien vrachtwaggels hun combinatie in één keer naar links als ik daar rijd? Waarom rijden fietsers altijd door rood en waarom let iedereen op zijn telefoon in plaats van op de weg? Oh, bewaar me. Het is gelukkig weer bijna weekend haha.

VS 574

Waarom is de zomer nu al voorbij?

De zomer is al bijna voorbij. Hij vloog voorbij! Ik weet nog dat het net lekker weer werd, het was een paar dagen heet, toen hadden we vakantie en nu is het alweer september en wordt het eerder donker en later licht. Ik was net gewend aan het zonnetje. En nu ben ik alweer bijna jarig! Mèn, wat gaat de tijd snel.

Onze trouwdag

Ik sta ook dagelijks even stil bij onze trouwdag. We weten nu aardig hoe we het gaan doen, maar vragen als wat voor jurk ga ik kiezen?, of waar gaan we trouwen?, houden mij nog wel dagelijks bezig. Gelukkig gaan we pas in juli 2016 trouwen, maar bepaalde knopen moeten wel binnenkort worden doorgehakt. En dat gaan we in september proberen te regelen. Hoop ik 😉

Nou, dat waren zomaar wat dingen waar ik wel eens over nadenk. Er zit niet echt een rode draad in, maar dat is vaak zo met gedachten haha. Fijn weekend alvast!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge