DSC_1405

Bodylotion, bodyboter en andere crèmes hebben we nodig met dit weer. Van dat koude en natte weer worden de huidjes niet echt zachter. Ook mijn huid niet! Vandaar dat ik weer lekker aan het smeren ben met handcrème en bodylotion. Mijn favoriete bodylotion van dit moment is The One van Dolce & Gabbana, naar het heerlijke parfum!

Parfum The One is mijn favoriet!

Mijn favoriete parfum aller tijden is toch wel The One van Dolce & Gabbana. Ik schreef er eerder een artikel over. Ik draag dit parfum momenteel niet zo vaak, omdat het flesje bijna leeg is, maar als ik ‘m wel draag, dan geniet ik er echt van. Ik heb de geur al jaren en het voelt echt als “mijn” luchtje.

DSC_1400

The One bodylotion: tube of fles

De bodylotion van The One is al net zo geweldig als het parfum. De bodylotion die ik heb zit trouwens in een staande tube. Normaal gesproken zit de bodylotion van The One in een ronde, lage fles, maar dat is als je ‘m los koopt. Ik kocht mijn bodylotion samen met het parfum en daarom heb ik een andere verpakking.

DSC_1403

Na het douchen

De geur van de bodylotion van The One is heerlijk. Hij lijkt gelukkig precies op het parfum en hij geurt goed. Ik smeer de bodylotion meestal op mijn armen en benen nadat ik gedoucht heb en ik ben dan de hele tijd omgeven door de heerlijke geur van The One.

DSC_1421

Smeren met de bodylotion: soepel en jeukende huid gaat over

De bodylotion is crème van kleur en hij is lekker soepel en licht. Sommige bodylotions zijn wat voller en stroever en daar moet je best “hard” mee smeren om het uit te smeren, maar deze lotion is zo soepel dat hij heel gemakkelijk uitsmeert. Voordeel: ik heb daarom niet zoveel nodig en ik kan lekker lang met de bodylotion blijven doen. Na het smeren is mijn huid zacht en gevoed. Mijn huid wil nog wel eens jeuken na het douchen, maar dat gevoel gaat weg na het smeren met de bodylotion. En dat is de bedoeling!

DSC_1398

Sommige parfums vind ik te heftig om te gebruiken in combinatie met de douchegel of de bodylotion, maar ik ben zo weg van The One dat ik er geen genoeg van kan krijgen. Ik blijf dus lekker smeren en – als ik straks mijn parfum van The One heb aangevuld – sprayen. Heer-lijk.

Prijs en verkooppunten

De bodylotion van Dolce & Gabbana The One is los te koop bij bol.com (€) en de parfumerie voor zo’n € 38,00 voor een fles van 200 ml.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge