DSC_1379

Bakken vind ik één van de leukste dingen die er is. Appeltaart, cake of koekjes: kom maar door! Ik kreeg afgelopen week een verlaat cadeautje van de kerstman, namelijk de 24Kitchen koekjesstempelset van Rudolph’s Bakery. Koekjes bakker wordt zo nog leuker en het resultaat is super schattig. De stempelset is leuk en ik laat ‘m je zien!

DSC_1370

De koekjesstempelset

De stempelset is verkrijgbaar in twee kleuren: blauw en roze. Mijn pappie, de Kerstman, koos gelukkig voor deze schatttige roze versie, mijn favoriete kleur! In het doosje zitten overzichtelijk een uitsteekring, houten handvat om de stempels op te klikken en vijf losse siliconen stempels.

DSC_1377

DSC_1374

De uitsteekring ziet er chique uit met het logo van Rudolph’s Bakery. Met deze ring kun je vanzelfsprekend de koekjes uitsteken voor of nadat je ze hebt gestempeld.

DSC_1382

De stempels uit de set zijn gemaakt van siliconen en ze zijn daardoor heel flexibel en handig. Je klemt de stempel om het houten handvat en: stempelen maar!

DSC_1384

DSC_1386

DSC_1387

DSC_1388

Het houten handvat, waar vanuit de verpakking al een stempel onder geklemd zit, ziet er mooi gaaf uit en hij ligt goed in de hand. Hij is niet al te groot, dus dat lijkt me fijn en precies werken.

DSC_1395

Tekst op de stempels: Love Me

De vijf siliconen stempels in de set zijn allemaal voorzien van een verschillend tekstje. Het tekstje is natuurlijk in spiegelbeeld, zodat de tekst in de goede richting op het koekje komt. De tekstjes die op de stempels staan: Sweet Heart, Home Made, Love Me, het logo van Rudolph’s Bakery en een plaatje van een deegroller.

Ik heb de set pas net gekregen en ik heb nog niet de tijd gehad om koekjes te bakken en te stempelen, maar ik ben nu al helemaal weg van de set en ik weet zeker dat de stempels heel fijn werken. De koekjes krijgen zo echt een kwaliteitsstempel. Leuk!

Verkooppunten

De 24Kitchen koekjesstempelset van Rudolph’s Bakery is onder andere te koop bij Blokker en Cook & Co. Ik heb de set van mijn vader voor kerst gekregen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge