Riverdale glazen potje 4

Sjoerd en ik waren laatst in het tuincentrum en toen viel mijn oog op een super schattig potje van Riverdale. Ik kon hem niet laten staan, zó leuk! Vandaag laat ik ‘m aan je zien. Het is een schattig glazen potje, heel chique en geschikt om bijvoorbeeld pepermuntjes in te doen.

Riverdale glazen potje 5

Riverdale: Let’s Celebrate

Ik vind het zo’n schattig potje! Hij is van glas en hij is heel mooi versierd met een chique patroontje. Er zit een glazen dekseltje op het potje en aan het dekseltje zit een lintje met de tekst ‘Let’s Celebrate’. Er moet dus iets gezelligs in het potje en ik koos voor pepermuntjes 🙂

Riverdale glazen potje 3

Riverdale glazen potje 2

Vroeger zou ik zo’n glazen potje helemaal niks vinden: veel te ouderwets. Maar dingen van vroeger zijn nu niet meer ouderwets maar hip, en het zal ook wel een beetje met de leeftijd te maken hebben dat ik dit soort dingen nu mooi vind, hihi.

Riverdale glazen potje pepermuntjes 1

Met pepermuntjes er in, wij vinden Wilhelmina pepermuntjes het lekkerste. En ik vind dit wel passen bij het motief van het potje.

Riverdale glazen potje pepermuntjes 2

Riverdale glazen potje 1

Gekocht bij: Life & Garden

Ik kocht dit potje bij Life & Garden in Etten-Leur, dit tuincentrum heeft ontzettend veel spulletjes van Riverdale. Maar volgens mij hebben bijna alle tuincentra tegenwoordig wel spulletjes van Riverdale in hun collectie 🙂 Er is ook nog een vierkante variant van dit potje, maar ik vond deze ronde mooier. Hij kost geloof ik iets van vijf euro. Dat vond ik een mooi prijsje.

Bedankt voor het lezen en een fijne dag!

3 Comments on Glazen potje Riverdale

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge