IMG_0518

Ongeveer een week geleden vertelde ik jullie over mijn nieuwe Hema-nagellakjes. De nagellak die ik als laatste testte, nummer 804, heb ik na het swatchen op mijn nagels gelaten. Ik laat je nu zien hoe de nagellak zich gehouden heeft.

IMG_0449

Ik moet zeggen: ik ben erg tevreden over deze nagellak! Ik heb enkel twee laagjes lak gebruikt en geen top coat. Ik heb dat bewust gedaan. Ik draag sowieso nooit top coat over mijn nagellak, omdat ik het zo lang vind duren voordat alles dan goed droog is. Bovendien kon ik op deze manier echt de kwaliteit van de nagellak zelf testen. En hij doet zijn naam – Long Lasting – zeker eer aan.

IMG_0500

Vlak na het lakken zagen mijn nagels er flink roze, goed bedekt en mooi glanzend uit.

IMG_0725

Een aantal dagen later, vandaag, zien mijn nagels er zo uit. Op mijn wijsvinger zit een kleine chip en aan de randjes is de roze kleur een klein beetje weggesleten. En de is glans ietsje minder.

IMG_0727

Ik heb niet extra voorzichtig gedaan, of bepaalde (huishoudelijke) klusjes niet gedaan om de nagellak te sparen. Ik heb gewoon gedaan wat ik moest doen. En de lak is toch wel keurig blijven zitten!

Deze nagellak is wat mij betreft glansrijk door de test gekomen. Hij krijgt van mij een mooi plaatsje in mijn collectie.

Deze geteste nagellak is kleur 804 en voor € 2,50 te koop bij Hema.

Wat zijn jouw ervaringen met nagellak van Hema?

1 Comment on Hema nagellak – de uitslag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge