IMG_0473

Als ik ergens spulletjes van Riverdale zie, moet ik altijd even uitgebreid snuffelen. Laatst was het weer zo ver. En hoewel ik niets nodig had, heb ik toch wat leuke spulletjes gekocht. Kijk mee!

Ik ben weg van woonaccessoires. Geurstokjes, kaarsjes, fotolijstjes, bloemen, handdoekjes, en ga zo maar door. Wel mat mate hoor, want met teveel tierlantijntjes wordt het weer zo vol en druk in huis. Bij het pas geopende Bomont in Etten-Leur zag ik schattige waxinelichthoudertjes en leuke gastendoekjes van Riverdale. Hebben!

IMG_0444

Ik kocht onder andere een roze en wit glaasje voor een waxinelichtje, in een ronde, gladde vorm. Naar boven toe lopen de glaasjes een beetje smal toe, waardoor er een leuke golving ontstaat. Ook kocht ik een wit glaasje met een golvende zij- en bovenkant.

IMG_0438

Het witte gegolfde glaasje is aan de binnenkant bedrukt met het logo van Riverdale. Het roze en het andere witte glaasje zijn aan de buitenkant subtiel voorzien van het logo. Dat kreeg ik echter niet goed op de foto. Zo subtiel is het.

IMG_0432

Deze gastendoekjes vind ik zó leuk! In principe zijn ze heel simpel, maar doordat het logo er leuk op staat en door het leuke felle kleurtje, wilde ik ze toch hebben. Deze handdoekjes zitten per twee verpakt en zijn 30 bij 50 centimeter groot.

IMG_0433

Leuk detail van de verpakking: Riverdale zet altijd leuke tekstjes op de verpakking. Zoals bij de gastendoekjes: Enjoy. To get pleasure from something. Lovable. Having qualities which make a person easy to love. Relaxed. Feeling happy and comfortable because nothing is worrying you. Heerlijk positief tekstje.

IMG_0468

De waxineglaasjes staan nu op de vensterbank in de keuken. Ik vind het leuk kleuren bij de kan met bloemen die er al stond. De kan kocht ik bij Xenos, net als de (nep)bloemen. Ik heb de stelen van de bloemen wel iets korter moeten knippen, anders hingen de bloemen te ver over. Op de kan staat de tekst Home is where the heart is.

IMG_0470

Het gladde witte glaasje lijkt nu bijna roze, maar dat komt omdat ik er eitjes van glas in heb gedaan, die zijn gevuld met roze veertjes. Die eitjes stonden eerst op de eettafel als versiering met Pasen, maar ik vond ze nog wel leuk om hier te gebruiken. In het andere glaasje zit een vanille geurkaarsje van Ikea.

IMG_0473

Hoewel ik nog niet weet hoe lang ik de paaseitjes in de glaasjes laat zitten, omdat het allang geen Pasen meer is, vind ik het wel leuk staan en een leuk geheel vormen zo. Fijne dag!

1 Comment on Shoplog: Riverdale

  1. Wauw, prachtige items<3 Passen helemaal bij het seizoen. Ik heb trouwens echt een zwak voor de items van Riverdale, ze zijn altijd zo leuk <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge