IMG_6724

Goedemiddag! Gisteren en vanochtend kwam er even geen artikel online, omdat ik het zo druk heb gehad. En ik had geen artikelen meer klaar staan. Maar vanaf vandaag komt er gelukkig weer elke dag een vers artikel online. Vandaag gelijk een knallende boodschap: ik ga weer sporten!

Eerder, in mijn wensenlijstje, vertelde ik al dat ik weer wil gaan sporten. Ik heb een abonnement bij de sportschool, maar eigenlijk betaal ik alleen maar en ga ik niet sporten. Slecht hè. Aangezien het abonnement volgende maand afloopt, houd ik weer geld over en nu weet ik wat ik daarvoor wil gaan doen!

14275339892_85bf7d8009_o

Ik ga namelijk een crosstrainer kopen. Voor thuis. Het klinkt ideaal en hopelijk is het dat ook. Als de crosstrainer er is, dan wil ik er wel minstens drie keer per week op gaan staan. Waarom ik voor een crosstrainer kies: met een crosstrainer train je bijna al je spieren. Op de sportschool stond ik wel eens op de crosstrainer, en ik voelde na dit apparaat meer dan na het fietsen, en ik kon het beter volhouden dan hardlopen op de loopband. Dus een ideaal apparaat!

Het voordeel aan thuis sporten is dat je ‘er al bent’, maar dat is ook gelijk het nadeel. Want er zijn zoveel afleidingen thuis te vinden, zoals de tv, de bank, chips… Maar ik ga echt proberen me daar overheen te zetten. De crosstrainer komt boven te staan, ergens waar ik niet word afgeleid, maar ook waar ik op mijn laptop series kan kijken als ik aan het trainen ben. Zo is het denk ik beter vol te houden.

Mijn vriend en ik gaan komende zaterdag in Etten-Leur kijken bij een winkel die is gespecialiseerd in de verkoop van crosstrainers. Dan kan ik daar eens kijken wat nu een fijn apparaat is en je krijgt daar blijkbaar heel goed advies. Ik ben benieuwd!

IMG_6723

Ik weet nog niet of we zaterdag ook meteen een crosstrainer gaan aanschaffen, want ik denk dat het goed is om eerst eens te oriënteren. Zo’n apparaat is namelijk best prijzig, en het moet wel fijn werken natuurlijk. Wanneer mijn sportieve leven gaat beginnen weet ik dus nog niet, maar ik houd je op de hoogte!

Bron foto crosstrainer.

3 Comments on Ik ga sporten

  1. Ik heb ook thuis een crosstrainer gehad. Het was geen succes. Hij stond te verstoffen. Voor mij is het beter dat ik een soort van ‘verplicht’ ben om te gaan.

    • Ik dacht ook dat een duur sportschoolabonnement een stok achter de deur zou zijn. Maar nee hoor.. Dus nu ga ik dit maar proberen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge