DSC_0887

Vraag mij welke acteur waar in speelt, wie welke tv- of radioreclame heeft ingesproken of wie nu weer is gescheiden van wie: ik weet het allemaal. Mijn vriend wordt er soms gek van. Hoewel hij het stiekem volgens mij ook best handig vindt, zo’n wandelende encyclopedie. Ik volg gewoon graag showbizzwebsites. Maar ik volg ook andere websites! Vandaag deel ik ze met je.

Facebook

Natuurlijk begint iedere ochtend even met het checken van Facebook. Op mijn telefoon, als ik nog in bed lig. Hoewel er meestal maar weinig interessante dingen worden gecommuniceerd, ben ik wel altijd benieuwd wat Froot, Flabber of Dumpert nu weer hebben gedeeld. Ik ben dol op leuke filmpjes, lekker hersenloos kijken en iemand anders uitlachen. Ja, leedvermaak is nog altijd het leukste!

Instagram

Na Facebook spiek ik altijd even op Instagram. Ook weer op mijn telefoon, in bed. Ik kijk daar net zo lang op tot ik foto’s tegenkom die ik de dag ervoor heb gezien. Het lijkt bijna een beetje dwangmatig, maar ik wil gewoon niets missen! Op Instagram volg ik vooral bekende mensen, bijvoorbeeld acteurs uit Suits of uit Pretty Little Liars. Zo leuk om te zien dat ze buiten de serie ook nog een leven hebben 😉

DSC_0886

Daily Mail

De Telegraaf van Engeland: Daily Mail. Deze krant heeft een fantastisch leuke website, die bol staat van de celebritynieuws (daarom weet ik zoveel natuurlijk), maar ook verhalen van ‘gewone’ mensen die van alles meemaken. Verhalen die je in Nederland niet tegenkomt, of later pas. Ik blader de digitale Daily Mail altijd even door, al is het maar om naar de grote foto’s te kijken.

Volg Beauty

Reclame maken voor mijn eigen site mag wel, toch? Op mijn website Volg Beauty worden alle statusupdates van Nederlandse beautyblogs verzameld, en dat is handig lezen! Ik bekijk Volg Beauty bijna iedere dag en zo ben ik ook weer op de hoogte van het laatste nieuws van veel beautybloggers.

En soms…

Soms, als ik zin heb, kijk ik ook nog even op Nu.nl. Maar al het belangrijke nieuws staat vaak ook al op Facebook, dus dat is echt alleen als ik zin heb. Af en toe bezoek ik ook een webshop zoals Loavies, om mijn winkelmandje lekker vol te gooien en daarna te besluiten dat ik eigenlijk geen nieuwe kleding nodig heb, dus dan wis ik alles weer. Maar voor mijn gevoel heb ik dan toch even gewinkeld 😉

Wat zijn jouw favoriete websites om de dag mee te beginnen?

1 Comment on Mijn digitale routine

  1. Ik ben best wel erg. Ik begin met Instagram, dan Facebook, soms Nu.nl, Twitter en daarna WordPress om te kijken hoe de statistieken de vorige dag waren. Kwartiertje later stap ik uit bed 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge