DSC_0027

De week begint voor mij helemaal geweldig: ik heb namelijk een nieuwe baan! Vandaag teken ik mijn contract en ik heb ook gelijk mijn eerste werkdag. Spannend! Ik ga werken voor een bedrijf uit Tilburg. Klik verder voor meer nieuws!

Lange zoektocht

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe baan en ik heb de afgelopen tijd heel hard mijn best gedaan om een leuke nieuwe baan te vinden. Mijn zoektocht was lastig: op 90% van mijn sollicitaties heb ik nooit een reactie ontvangen en als ik wel iets hoorde, dan was het in de vorm van een afwijzing. Hulp van uitzendbureaus heb ik niet gekregen, één bureau zei zelfs tegen mij dat zoeken naar werk niet meer tot hun taken behoort. Oké.

DSC_0015

Gelukkig was het niet alleen kommer en kwel: ik ben ook bij een aantal bedrijven op kennismakingsgesprek geweest. En bij mijn laatste gesprek ging het zo goed dat ik uiteindelijk een contract aangeboden kreeg! Feest!

Tandheelkundige implantaten en toebehoren

Ik ga vanaf vandaag aan de slag als Medewerker Binnendienst & Managementassistent bij een leverancier van tandheelkundige implantaten, in Tilburg. Het bedrijf verkoopt implantaten en toebehoren binnen de Benelux, aan bijvoorbeeld behandelaars (tandartsen) en tandtechnische laboratoria.

Ik heb al een blik mogen werpen op de producten die het bedrijf verkoopt en dat zijn er gigantisch veel! Erg interessant en er gaat een hele nieuwe wereld voor me open, want hiervoor heb ik altijd in de reclame gezeten. Gelukkig krijg ik de mogelijkheid om alles te leren en daar ben ik heel blij mee.

DSC_1038

Happy!

Als Medewerker Binnendienst ga ik me onder andere bezighouden met bestellingen van klanten en het ondersteunen van de Sales Managers in alles wat daarbij komt kijken. Ik ga ook voor de directeur werken. Ik krijg hiermee een veelzijdige en ontzettend leuke functie bij een heel interessant bedrijf, en dat is precies wat ik zocht. Ik ben blij en ik heb er zin in! Tot morgen!

1 Comment on Ik heb een nieuwe baan!

  1. Het scheelt ook veel als je zelf actief op zoek gaat naar werk. Dat spreekt dus wel in je voordeel. Ik heb ook wisselende ervaringen met bureaus. Nu op zoek naar een technisch uitzendbureau. Ben stiekem toch wel een technisch meisje : )

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge