DSC_1201

Goedemorgen! Vandaag staat er weer een tag voor je klaar: de Beauty Blogger Tag. Hoewel ik over veel meer dan alleen beauty schrijf, wilde ik deze tag niet overslaan. Ik heb trouwens gemerkt dat er verschillende versies de ronde doen en ik heb daarom de leukste vragen samengevoegd tot mijn eigen beauty blogger tag. 

1. Is jouw haar van nature stijl of gekruld?

Het lijkt niet zo op de hoofdfoto, maar mijn haar is stijl! Het is erg stijl en glad, maar als er een goed model in wordt geknipt zit er toch wat beweging in mijn haar. Ik vind het de laatste tijd ook leuk om krullen of een slag in mijn haar te maken met de krultang.

2. Verf je je haar en zo ja, doe je dat zelf of bij de kapper?

Ik heb mijn haar één keer laten verven, met high lights. Dat was de eerste en laatste keer. Mijn haarkleur is best speciaal en die verstop ik liever niet onder verf!

DSC_0510

3. Draag je altijd make-up?

Negen van de tien keer wel. Alleen als ik een dagje de deur niet uit hoef of totaal geen zin heb om make-up te dragen, dan doe ik het niet. Dan houd ik even een rustdagje voor mijn huid. Maar ik draag bijna altijd wel gewoon make-up.

4. Hoe lang doe jij over je make-up?

Toevallig heb ik het bijgehouden: twintig minuten! Dat vind ik best snel, al zeg ik het zelf. Ik gebruik dan foundation, concealer, gezichtspoeder, bronzer, blush, eyeliner, mascara, en ik kleur mijn wenkbrauwen bij met wenkbrauwpoeder.

5. Verzamel jij make-up of koop je enkel als je iets nodig hebt?

Oeh, dat verschilt! Nagellak spaar ik bijvoorbeeld wel, maar mascara koop ik alleen als ik het nodig heb. Dat komt omdat mascara best kostbaar is en nagellak, bijvoorbeeld van Essence, heb je al vanaf 1,49 per potje. Dan is een nieuw kleurtje natuurlijk makkelijk gekocht!

DSC_0495

6. Wat doe je eerst: je gezicht of ogen?

Als ik make-up aanbreng dan begin ik altijd met foundation gemengd met een beetje dagcrème. Dan begin ik dus met mijn gezicht. Als ik make-up afhaal, dan begin ik met mijn ogen en dan werk ik vervolgens mijn gezicht af.

DSC_1485

7. Hoe vaak wissel jij van nagellak?

Als ik een lichte kleur draag doe ik daar makkelijk twee weken mee, maar als ik een donkere lak draag dan wissel ik na drie of vier dagen.

8. Lak je je teennagels ook in de winter?

Ik lak mijn teennagels altijd. Dat ziet er zo leuk uit, het hele jaar door heb ik vrolijke en netjes gelakte voetjes.

9. Wat is je favoriete parfum?

Zonder twijfel The One van Dolce & Gabbana.

DSC_0190

10. Hoe ben je aan de naam van je blog gekomen?

Die is niet zo heel moeilijk: mijn blog gaat over mij, Suzanne, en mijn bezoekers kunnen volgen waar ik me allemaal mee bezighoud. Volg Suzanne dus!

Bedankt voor het lezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge