Kerstcadeaus Suz 1

Hoi! Het is allang januari, maar ik ga het nog even lekker over de kerst hebben. Over de cadeaus die ik heb gekregen om precies te zijn. Want dat had ik beloofd! Ik heb allemaal leuke dingetjes gekregen, variërend van geurstokjes tot glass markers. Kijk je mee?

Kerstcadeaus Suz 2

Kerstcadeautjes editie 2015

Sjoerd en ik boften maar deze kerst, want we “deden” zowel bij mij thuis als bij Sjoerd zijn moeder cadeautjes. Bij mij thuis trokken we lootjes en kochten we cadeautjes voor die ene persoon; bij de moeder van Sjoerd kochten we voor iedereen wat. Het werd een overload aan cadeaus! Ik begin met de cadeaus die ik bij mij thuis kreeg – mijn moeder had mijn lootje getrokken en deze cadeautjes heb ik dus van mijn mammie gekregen.

Agenda Hema 2016

Agenda voor het nieuwe jaar, handig! Ik gebruik altijd een papieren agenda. Vind ik veel handiger en je kunt er zo leuk doorheen (en terug) bladeren.

Blokker Tea For One

Tea For One Sweet Roses: een theepotje en kopje voor, de naam zegt het al, één persoon. Super leuk. Ik had pasgeleden een etagère gekocht met dit design en die past dus erg leuk bij dit theepotje. Daarover later meer.

DE koffieglazen

DE koffieglazen, die ik gebruik om thee uit te drinken. Deze glazen zijn lekker groot en, als mijn Tea For One in de was zit (grapje) kan ik deze glazen gebruiken. Ik heb er al thee uit gedronken en ze drinken lekker!

Hema French Manicure nagellak

French Manicure nagellak van Hema, omdat ik van naturel nagels houd, maar wel met een lakje er op.

Hema handzeep Minions snoep

Handzeep van Hema en een blikje met Minion chocolaatjes. Het blikje kreeg ik tussendoor van Sjoerd. Ik moest enorm lachen toen ik dit kreeg….

Kerst 2015 1

Kerstcadeaus Sjoerd

… Omdat ik Sjoerd precies hetzelfde blikje had gegeven, haha (dit is een overzichtsfoto van Sjoerd zijn cadeaus, die ik voor ‘m had gekocht).

Hema geurstokjes Flora

De fles vooraan hoort bij de kokers achterin; dit zijn geurstokjes van Hema in de geur Flora. Lekker bloemig en ik ga hier denk ik heel lang mee doen. Ook zie je achteraan en verstopt een December-kraslot staan. Helaas had ik geen prijs.

Vaatdoekjes Hema

Ook handig: vaatdoekjes! Mijn favoriete vaatdoekjes komen van Hema en deze ook.

Kerstcadeaus Suz 1

Happy met al mijn cadeautjes! Bedankt mammie! En Sjoerd 😉 Op naar de cadeautjes die ik kreeg bij de moeder van Sjoerd.

Glass Markers IJsblokjes Vacuvin

Glass markers en ijs- en bakvormpjes van Vacuvin: té lief toch? En: een bus met lekkere foaming shower gel van Rituals.

Het Chalet Suzanne Vermeer

Het Chalet van Suzanne Vermeer, een spannend boek waar ik bijna in ga beginnen. Ik lees momenteel Debet van Saskia Noort 🙂

Lunch voor twee

Sjoerd en ik kregen samen een lunch voor twee cadeau. Toevallig kunnen we deze bon bij maar liefst drie adresjes in Etten-Leur verzilveren dus dat gaan we binnenkort even doen!

Pareloorbellen

Mijn schoonmoeder leest gedachten (of kan heel goed stiekem overleggen met Sjoerd), want deze oorbellen kreeg ik van haar. Ik wilde al heel lang nog zo’n model oorbellen: hangers met een parel er aan. En nu heb ik ze! Wauwie.

Tas Make That The Cat Wise

Dit tasje kreeg ik ook. Ik vind ‘m erg cool. En hij komt goed van pas, nu je in de winkel moet betalen voor een plastic tasje.

Kerstcadeaus Suz 3

Dankjewel Ans, Bob, Renske, Hans, Jago en Evelien! 🙂

Feestmaanden

Het waren wel feestmaanden voor mij, want in oktober was ik jarig en toen kreeg ik ook al zoveel leuke cadeautjes. Lucky me. Bedankt voor het lezen!

Lees ook:

♥ Feestdagen 2015: Foto’s

1 Comment on Kerstcadeaus 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge