Loreal Blake Delicate Rose 2

Afgelopen week las ik bij diverse bloggers over de samenwerking tussen L’Oreal en Free A Girl. Free A Girl is een noodhulporganisatie die zich inzet om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden. Door een lipstick uit de Collection Exclusive collectie van L’Oreal te kopen, steun je deze organisatie. Ik kocht een lipstick en bijpassende nagellak in Delicate Rose, de kleur van actrice Blake Lively. Ik laat je vandaag zien wat ik van de lippenstift en nagellak vind. Lees verder voor mijn review!

Collection Exclusive

De lippenstift en nagellak die ik heb gekocht komen uit de Collection Exclusive lijn, waar onder andere Blake Lively en Doutzen Kroes hun naam en gezicht aan hebben verbonden. Ik ben benieuwd naar deze producten!

Loreal Blake Delicate Rose 1

Blake’s Delicate Rose

Bij Etos (ja, hoi Etos!) is het momenteel 1 + 1 op alle make-up van L’Oreal, en daarom kocht ik naast de lippenstift meteen een bijpassende nagellak. Ik kocht de lipstick en nagellak in de kleur Delicate Rose, waar actrice Blake Lively (Serena in Gossip Girl), het gezicht van is. Ik koos voor deze kleur omdat ik stiekem wel fan ben van Blake. Staat deze kleur mij ook? We gaan het zien.

Loreal Blake Delicate Rose 3

Uiterlijk en verpakking: zwart en chique

De Collection Exclusive-lijn ziet er chique uit. De lippenstift zit in een zwarte huls met gouden accenten en de nagellak zit in een glazen flesje met zwarte dop met gouden accenten. De verpakkingen zijn strak, maar toch verfijnd en het leuke is dat de naam van Blake in haar eigen handschrift op de huls van de lippenstift en het flesje van de nagellak staat. Zo doet het toch een stukje persoonlijker aan. Net of het echt van Blake is 😉

Loreal Blake Delicate Rose lipstick 1

Blake’s Delicate Rose lippenstift

Ik begin met het testen van de lippenstift. Wat ziet zo’n nieuwe lippenstift er altijd mooi uit hè, de stick zelf is nog helemaal mooi egaal en de vorm ziet er zo chique uit. Ik ben erg benieuwd of de kleur mij staat.

Loreal Blake Delicate Rose lipstick 2

Loreal Blake Delicate Rose lipstick 4

Romig en van zalmroze naar paars

Here we go! Het aanbrengen van de lippenstift gaat heel makkelijk. Maar wat wil je, de stick is nieuw en het puntje nog scherp. Dus ik kan de kleur heel precies aanbrengen. De stick is lekker romig en heeft een matte finish. Geen fel glanzende lippen dus, maar een matte kleur.

Over die kleur gesproken: die ziet er op mijn lippen heel anders uit dan op de stick! Hoe kan dat nu weer. Zou het komen omdat mijn lippen vrij rood zijn van zichzelf? Ik vind dat de kleur een beetje paars uitslaat. Dit lijkt niet meer op roze of zalmroze. Of de kleur mij staat, weet ik ook nog niet.

Loreal Blake Delicate Rose lipstick swatch

De kleur trekt trouwens een beetje in de lijntjes, maar dit vind ik niet noemenswaardig. Ik heb namelijk een beetje droge lippen op het moment, vanwege de kou. Daar kan de lippenstift niks aan doen 😉

Loreal Blake Delicate Rose lipstick 3

Fijne lippenstift, kleur twijfelachtig

Ik vind de lippenstift prima werken en hij blijft goed zitten. Het is gewoon een fijne lippenstift. Ik vind het apart dat de kleur er op mijn lippen heel anders uit ziet dan vanaf de stick, maar daar zal ik mee moeten leven hi hi.

Loreal Blake Delicate Rose nagellak 1

Blake’s Delicate Rose nagellak

Verder met de nagellak van Blake! De nagellak zit in een slank flesje en aan de dop zit een fijn dun kwastje. De kleur lijkt roze, maar hij neigt soms ook een beetje naar oranje. Ik ben benieuwd hoe deze kleur er op mijn nagels uit ziet. En of hij natuurlijk past bij de lippenstift!

Loreal Blake Delicate Rose nagellak 2

Lakt fijn, droogt snel

Oké, deze lak werkt erg fijn. Door het dunne kwastje heb ik mijn nagels in mum van tijd gelakt. Met twee laagjes krijg ik een mooie dekking en de laagjes zijn enorm snel droog. Dat is fijn als je haast hebt.

Na een paar uurtjes merk ik trouwens wel dat de lak er aan de randjes al een beetje af gaat. Ik heb de nagellak niet afgemaakt met top coat (voor een extra goede test), en de houdbaarheid valt na twee laagjes wel een beetje tegen.

Loreal Blake Delicate Rose nagellak 3

Roze, zalmroze of oranje?

De kleur lijkt de ene keer gewoon roze, dan zalmroze en dan weer een beetje oranje. Het is dus nooit saai met deze nagellak!

Loreal Blake Delicate Rose 5

En, past hij bij de lippenstift?

Loreal Blake Delicate Rose lipstick 4

Niet echt. De nagellak heeft precies dezelfde kleur als de stick in de huls, maar zodra ik de lippenstift op mijn lippen aanbreng, komen de kleuren van mijn nagels en lippen niet overeen. En dat is wel een beetje jammer. Toch vind ik het los van elkaar fijne kleuren en producten.

Loreal Blake Delicate Rose 6

Prijs- en verkooppunten

Deze Collection Exclusive is te koop bij de drogist. Ook Doutzen Kroes heeft een kleur aan haar naam hangen. De lippenstift kost EUR 14,99 en de nagellak kost EUR 5,99. Voor deze prijs krijg je mooie producten die met elkaar niet helemaal matchen (althans, bij mij), maar los van elkaar erg fijn zijn. Fijne dag!

3 Comments on L’Oreal Collection Exclusive – Blake’s Delicate Rose lipstick & nagellak

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge