VS sep 51

Hoi! Vandaag laat ik je weer eens zien wat ik in de afgelopen tijd zoal gegeten heb, in de derde editie van mijn eetdagboek. In deze editie komt eigenlijk veel vis voorbij, maar ook een lekker gerecht met kip. Kijk je mee?

Eetdagboek 3 VS2

Visschotel met krieltjes en broccoli

Ik trap af met een lekkere visschotel. Het is een ovenschotel met tilapiafilet, op smaak gebracht met prei, garnaaltjes en hollandaisesaus (en peper en zout). Even in de oven en klaar is Kees! Om het af te maken deed ik er krieltjes en broccoli bij.

Eetdagboek 3 VS1

Drumsticks á la Foodgloss

Deze ovenschotel met kip zag ik op het YouTube kanaal van Foodgloss. De drumsticks marineerde ik met onder andere mosterd en de drumsticks gingen vervolgens de oven in samen met ui, courgette, aardappeltjes en tomaatjes. Wat zijn tomaatjes uit de oven trouwens lekker! Dit gerecht ga ik binnenkort nog eens maken.

Eetdagboek 3 VS3

Lekkerbekjes met coleslaw

Dit recept vond ik ooit online. Lekkerbekjes gebakken in de pan (ik pak altijd diepvries lekkerbekjes van Jumbo, die ik krokant bak in boter). Samen met een coleslaw van witte kool, pain julienne en een appeltje in stukjes, op smaak gebracht met yoghurtslasaus en peper. En lekker krieltjes erbij!

Eetdagboek 3 VS4

Chicken tonight met witvis

Een super makkelijk gerecht: Chicken Tonight met witvis. Ik bakte de witvis in stukjes in de wokpan (het is geloof ik Pangasiusfilet) wokte Hollandse groente, en ik deed er vervolgens Hawaïsaus bij. Lekker met rijst. Is zó klaar en erg lekker!

VS sep 52

En: Eendenborstfilet

Deze foto zag je al eerder voorbij komen in Volg Suzanne deel 3 (mijn maand in foto’s). Eendenborstfilet met aardappeltjes en worteltjes. Ik maakte er een saus bij van jus d’orange, maar ik liet de jus niet lang genoeg inkoken. Dus het was meer water dan saus. Maar wel lekker 😉

Bedankt voor het lezen! Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren.

Lees ook:

♥ Eetdagboek #1
♥ Eetdagboek #2

2 Comments on Eetdagboek #3: Vis, vis en kip

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge