Etos mascarareview 20

Hoi! Ik heb vandaag weer eens een tag ingevuld, eentje met 25 levensvragen. Benieuwd naar mijn meest ongemakkelijke actie of wie ik de leukste vind van Buurman en Buurman? Lees dan snel verder!

Suz booktype

♥ Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?

Ik heb een foto van Fleur als achtergrond op mijn telefoon, Fleur was de poes van mijn ouders.

♥ Je gaat naar een kroegje/cafe; wat bestel je?

Cassis, Fanta of Cola, in elk geval niets met alcohol. Ik moet alcoholische drankjes nog steeds leren waarderen, hihi.

♥ Welk woord gebruik je echt té vaak?

Dat is waarschijnlijk iets in de trant van crap. Dat zeg ik best vaak en ook wel té vaak. Maar ach 🙂

♥ Wat is je favoriete film?

Vroeger keek ik vaak dezelfde films, lekker op zondag met een bak popcorn genieten van het weekend. Ik vond Mean Girls een geweldige film, die heb ik minimaal tien keer gezien. Ik heb hem laatst nog eens aangezet op Netflix, maar ik moet ‘m nog steeds afkijken…

foto 3 (2)3

♥ Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie?

Roy Donders. Jep. Ik kan ook niet wachten op het nieuwe seizoen, dat begint volgens mij op 27 oktober. Dan zit ik weer klaar hoor (voor de duidelijkheid: niet in deze outfit hoor)!

♥ Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?

Op dit moment staat de radio uit, maar ik heb wel een liedje in mijn hoofd: What Do You Mean van Justin Bieber. Ik vind dat wel een leuk liedje! Maar wel een beetje stom dat hij na weken op de radio nog steeds blijft vragen wat je nu bedoelt 😉

♥ Naar wie was je laatste appje?

Naar mijn vader – mijn trouwe fan – dat het artikel van vandaag iets later zou zijn 😉

♥ Wat was je eerste e-mailadres?

Dat zeg ik niet, want die heb ik nog steeds.

♥ Waar kun je je enorm aan ergeren?

Aan alle aso’s op de weg. Daar kan ik een boek over schrijven, maar ik zal het vandaag positief houden hihi.

DSC_0250

♥ Wat is je meest awkward moment ooit?

Even denken hoor… Waarschijnlijk dat ik ooit tegen de auto van mijn vader ben aangereden met achteruit inparkeren. Dat moet ik ook niet proberen als ik dat niet goed kan, oeps. Hihi. Gelukkig had ik meer schade dan mijn vader. Sorry pap.

♥ Wat is je favoriete dag van het jaar?

De eerste lentedag, dat de vogeltjes weer fluiten en de eerste knoppen aan de bomen komen.

♥ Wat is je favoriete emoji?

Het knipoogje. Als ik zou willen, gebruikte ik hem overal 😉

IMG_8153

♥ Katten of honden?

Katten natuurlijk. Hoewel hond Mike van mijn ouders ook wel heel lief en leuk is.

♥ Utrecht of Amsterdam?

Doe maar Utrecht, da’s net iets minder massaal dan Amsterdam.

DSC_1388

♥ Koffie of thee?

Thee! Ik drink de hele dag door thee. Het valt me mee dat ik nog geen thee plas…

♥ Serie of film?

Ik kijk het allebei wel graag, hoewel je van een serie natuurlijk meer plezier hebt. En een aflevering kijk je sneller even tussendoor dan een film. Dan kies ik toch voor een serie.

♥ Engeland of Amerika?

Amerika. Daar ben ik nog nooit geweest. De vliegreis houdt me steeds tegen. Ik trek dat niet, zo lang vliegen. Maar ooit moet ik dat gevoel aan de kant zetten, want ik moet en zal een keer naar Amerika gaan.

♥ Vlees of vis?

We eten meestal vlees (of gevogelte), omdat dat makkelijk is, maar ik vind vis net zo lekker. Onbewust eten we toch wel minimaal één keer per week vis hoor. Ik vind vis uit de wok wel lekker, of een broodje belegd met zalm.

♥ Drank of drugs?

Geen van beide.

♥ Spice Girls of Backstreet Boys?

Dat is moeilijk kiezen! Ik was vroeger fan van beide. Hoewel ik van de Spice Girls posters op mijn kamer had hangen en van de Backstreet Boys niet. Maar de “BSB” hebben meer leuke liedjes. Dan kies ik toch maar voor de Boys.

♥ Bert of Ernie?

Ernie, omdat mijn broer daar vroeger een knuffel van had. Als je die optilde, zei Ernie: ‘hihihi, oeh, dat kietelt!’.

♥ Buurman of Buurman?

Haha, ik vind ze allebei wel echt heel cool. Maar als ik echt moet kiezen: dan natuurlijk Buurman.

♥ Sesamstraat of Villa Achterwerk?

Villa Achterwerk. Jammer dat dat niet meer op tv is. Elke avond ging het zo: ‘Hasta la pasta, tot morgen, tot de volgende Villa!’.

VS sep 37

♥ Meest random feitje over jezelf?

Geen idee, ik heb al zoveel random feitjes gedeeld op mijn blog…

♥ Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?

Ik ben wél de moeite waard.

Ik vond deze tag bij Elise Joanne. Fijn weekend!

2 Comments on De 25 Levensvragen TAG

  1. Wat een leuke tag zeg! Jammer van Roy Donders haha. En je katten, die zien er zo schattg en lief uit! Maar ze kunnen vast ook heel goed donderstenen of niet? Ik heb er ook twee. De een is donkergrijs en de ander heeft net zo’n printje als die van jou. Ja, katten zijn leuk!
    Annelies plaatste onlangs… ILLUSTRATIE: oh deer!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge