VS aug 59

Hoi! Weet jij al waar Sjoerd en ik elkaar hebben ontmoet of hoe onze eerste date was? Ik vertel je alles in deze Meet The Boyfriend tag!

♥ Waar hebben jullie elkaar ontmoet?

Sjoerd en ik kennen elkaar van het werk. Sjoerd werkte toen (en nu nog steeds) bij een internetbureau en ik werkte bij een reclamebureau. We werkten in hetzelfde gebouw – het Blushuis in Breda – en we kwamen elkaar wel eens tegen op de gang of buiten. Toen ik een keer een berichtje kreeg van Sjoerd is het begonnen 🙂

DSC_0869

♥ Wat was jullie eerste date?

Dat was een etentje bij Humphrey’s in Breda. We spraken daar af na het werk. Sjoerd zou vanuit het Blushuis achter mij aanrijden naar de binnenstad. Ik vond het doodeng, want mijn collega’s mochten niet weten dat ik een date had met Sjoerd van het Blushuis. Het kwam gelukkig allemaal goed en het was een erg leuke avond.

♥ Wanneer hebben jullie elkaars familie ontmoet?

Dat was bij date drie, toen Sjoerd en ik naar de Kalmthoutse Heide zouden gaan. Ik ging naar Sjoerd thuis en vanuit daar reden we naar de Heide. Bij date vier heeft Sjoerd mijn ouders ontmoet. Het was misschien snel, maar het voelde goed, dus daarom kon het prima.

♥ Wat vind je het leukst aan je vriend?

Sjoerd is ontzettend grappig. Hij weet overal een grapje van te maken. Hij is ook altijd vrolijk. Handig, omdat ik soms nogal chagrijnig ben.

IMG_0740

♥ Wat was jullie eerste vakantie samen?

We zijn samen een paar dagen naar Parijs geweest, en een keer naar Istanboel en naar Portugal met de ouders van Sjoerd. En wat korte vakanties in eigen land. Voor de rest hebben we samen nog geen Verweggistan vakanties gehad. Misschien onze huwelijksreis?

♥ Kleffie & Beffie of doe maar gewoon normaal?

Doe maar gewoon normaal! Ik kan er helemaal niet tegen als stelletjes elkaar zitten af te lebberen als iedereen het kan zien. Bewaar dat lekker voor thuis of zo.

VS aug 59

♥ Wat is jullie gezamenlijke hobby?

Dat is een goede vraag. We vinden uit eten gaan erg leuk, hihi. Of een broodje paling eten in Volendam.

♥ In welke dingen verschillen jullie heel erg?

Sjoerd is altijd positief en ziet overal het positieve in, terwijl ik daar soms moeite mee heb. Maar dat hoort waarschijnlijk bij het vrouw zijn 😉

♥ Is jullie karakter gelijk of verschillen jullie juist heel erg van elkaar?

We zijn wel redelijk hetzelfde. We denken ook heel vaak hetzelfde. Dat is gewoon eng.

VS aug 35

♥ Waar is hij goed in?

In mij aan het lachen maken, én klussen en timmeren in en om het huis. Dat kan hij erg netjes. Ook een parasol in de voet zetten kun je wel aan Sjoerd overlaten, hihi.

♥ Hoe vaak zien jullie elkaar?

Elke dag natuurlijk.

♥ Hoe zien jullie je toekomst voor je?

Aanstaande zomer gaan we trouwen en dat is het begin van de rest van ons leven samen! Ik wil heel graag oud worden samen met Sjoerd.

Leuk om weer even terug te denken aan de tijd dat het begon tussen Sjoerd en mij! Inmiddels zijn we 4,5 jaar verder, hebben we een huis samen, twee katjes en we gaan trouwen! Allemaal begonnen door het berichtje van Sjoerd aan mij. Wie had dat gedacht. Bedankt voor het lezen!

Ik vond deze tag bij Debby.

13 Comments on Meet The Boyfriend Tag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge