DSC_0374

Ik draag vrijwel iedere dag parfum. Het geeft net iets extra’s aan je dag. Hoewel ik best een aantal flesjes heb, zijn er maar drie geurtjes die ik het liefste draag. Ik laat ze je zien!

Over het algemeen ben ik meer van de zoete, lichte luchtjes dan het zware geschut wat je al van een meter afstand ruikt. Kan lekker zijn, maar niet voor mij.

DSC_0358

De parfums die ik vrij vaak draag zijn Pleats Please van Issey Miyake, The One van Dolce & Gabbana en Lady Million van Paco Rabanne.

Ik schreef al eerder over The One van D&G, die geur is echt hemels. Het liefste draag ik deze geur elke dag, maar ik merk dat ik na een dag of drie zelf de geur niet meer ruik. Dan ben ik er teveel aan gewend. Om dan te zorgen dat ik er een andere keer weer kan van genieten, wissel ik The One graag af met Lady Million.

DSC_0365

Lady Million komt in een ontzettend apart flesje. Het is een soort edelsteen of zo, die je gewoon níet recht kunt neerzetten. Ik leg hem daarom altijd maar een beetje neer op z’n kant. Soms rolt hij dan alsnog een beetje om, maar ‘t lijkt zo wel de meest ideale manier van bewaren.

Deze geur is ook echt hemels, maar The One blijft mijn favoriet. Als ik Lady Million een dag of twee heb gedragen, ruik ik de geur zelf ook weer niet. Ook weer teveel aan gewend. Ik wissel dan vaak weer terug naar The One, maar soms kies ik voor Pleats Please.

DSC_0359

Pleats Please van Issey Miyake is wel ontzettend zwaar. Ik gebruik er daarom maar een paar pufjes van, en dat is echt genoeg om er de rest van de dag plezier van te hebben. Omdat de geur zo zwaar is, heb ik er vaak na een dag dragen al genoeg van. Dan ga ik weer fijn terug naar The One of Lady Million!

DSC_0367

Natuurlijk heb ik ook nog andere geurtjes: Brit van Burberry, XX van Hugo Boss, Classique van Jean Paul Gaultier, Be Delicious van DKNY (het geurwater is roze hoor, hier heeft het de kleur van Jean Paul Gaultier die er achter staat overgenomen), Flower by Kenzo van Kenzo, Light Blue van Dolce & Gabbana en J’Adore van Dior. Al deze geurtjes draag ik graag zo tussendoor een dagje.

DSC_0374

Deze parfums zitten ook in de mooiste flesjes. Vooral die van Jean Paul Gaultier vind ik mooi. Heel sjiek en vrouwelijk. Die van Dior is ook heel sierlijk.

DSC_0377

In totaal heb ik toch best wel wat flesjes parfum. Voor de doorgewinterde beautyblogger is dit natuurlijk een schijntje, maar je kunt ze toch niet allemaal tegelijk dragen. Ik kan – als ik zou willen – gedurende anderhalve week elke dag een nieuw luchtje op. En dat vind ik ook al best luxe 🙂 Bedankt voor het lezen!

2 Comments on Mijn favoriete parfum

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge