IMG_0360

Pasgeleden kocht ik een witte stripes top coat van Hema. Ik heb deze top coat verwerkt op mijn nagels en ik vind het best leuk geworden!

IMG_0354

Gekozen lakjes

Voor deze nailart heb ik gekozen voor een donkerrode long lasting nagellak van Hema, en de witte stripes top coat van Hema. Deze top coat bestaat uit kleine, witte streepjes, die je over je gewone nagellak heen aan kunt brengen. Net een echte top coat dus, haha. Hema verkoopt deze top coat ook in het zwart, maar met wit kan ik zelf net wat meer kanten op.

IMG_0346

Aanbrengen van de stripes top coat

Eerst lakte ik al mijn nagels in twee laagjes rood. De long lasting nagellak van Hema lakt erg fijn en is ook nog eens heel snel droog, zelfs als je twee laagjes aanbrengt. Terwijl de rode nagellak droogde, dacht ik even na over hoe ik de top coat wilde verwerken. Ik had daar dus niet heel lang de tijd voor, maar dat hoefde ook niet. Ik was er snel uit dat ik per hand één nageltje wilde met deze witte streepjes. Ik koos voor de nagels van mijn ringvingers.

IMG_0358

Het resultaat

En zo is de nailart geworden! De top coat brengt goed aan, maar ik had ook wel twee laagjes nodig voor een beetje een leuk effect. Dat komt omdat ik anders te weinig witte streepjes op mijn nagel had. En ik wilde wel een beetje een leuk nageltje!

IMG_0353

IMG_0360

IMG_0359

Ik vind dit een hele leuke nailart. Subtiel, maar toch niet “gewoon” rood. Ik heb trouwens geen extra top coat over deze top coat gebruikt, hierdoor kreeg ik wel dat na een dagje sommige streepjes los lieten. Maar dat waren er ongeveer twee per nagel. Voor de rest bleef alles goed zitten!

Verwijderen van de stripes top coat

Het verwijderen van de streepjes zelf ging iets moeizamer dan het verwijderen van de rest van de rode nagellak. Eigenlijk ging het net zo moeizaam als met het verwijderen van glitternagellak. Dus het was even goed poetsen! Na het verwijderen van alle nagellak zagen mijn nagels er goed uit; soms heb je na het verwijderen van glitternagellak wat ruwe nagels, maar dat was nu niet het geval. Dus wat dat betreft ook een pluspuntje!

Bedankt voor het lezen, ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge