IMG_0240

Goedemiddag! Soms heb je last van velletjes op je lippen. Niet handig voor jou, maar ook niet voor je lover. Om van die velletjes af  te komen kun je je lippen insmeren en dus maskeren met Labello of een soortgelijke uitvinding, maar je kunt je lippen natuurlijk ook even scrubben! En dat gaat heel goed met de lipscrub van Lush. Kijk mee!

IMG_0270

Verpakking, inhoud en smaken

Deze lipscrub van Lush komt in een klein potje met 25 gram inhoud. De lipscrub bestaat in drie smaken, namelijk Bubblegum, Popcorn en Mint. Alledrie geuren ze ongelooflijk hard en ik vond ze daarom niet allemaal even lekker. Ik koos uiteindelijk voor de Bubblegum, mega zoet en doet je denken aan die grote, roze kauwgom. Dus de naam van deze smaak klopt in ieder geval 😉

IMG_0237

Op het dekseltje op de bovenkant van het potje staat een beetje waar deze scrub voor is: deze suikerzoete traktatie scrubt je lippen zacht en glad. Het smaakt naar meer! Dat het mierzoet is, klopt in ieder geval.

IMG_0234

IMG_0235

Aan de zijkant van het potje staat de gebruiksaanwijzing. Een beetje scrub op je vinger pakken, zacht inmasseren op je lippen en vervolgens aflikken. Daarna afmaken met een lippenbalsem van (natuurlijk adviseren ze dit) Lush.

IMG_0236

Op de onderkant van het potje staat een sticker van Gavin, deze meneer heeft blijkbaar dit potje lipscrub gemaakt (gevuld, denk ik). Ook de houdbaarheid van de lipscrub staat op deze sticker; in dit geval is mijn scrub houdbaar tot 28 juni 2015.

IMG_0240

Wanneer je het dekseltje van het potje afdraait, komt die mierzoete geur van de Bubblegum je al tegemoet. Wat ik een pluspunt vind, is dat het potje tot de rand toe afgeladen zit met de scrub. Het had bijna niet voller gekund. Dus je koopt 25 gram en je krijgt ook 25 gram.

IMG_0239

De scrub is hartstikke roze en de inhoud van het potje bestaat alleen uit scrubkorreltjes. Geen crème erbij of iets, wat je wel eens ziet bij andere scrubs (dat zijn dan vaak scrubgels, dus daar heb je het verschil al). Puur scrubkorrels.

IMG_0241

Gebruik

Steek je vinger in het potje en neem een beetje lipscrub op je vingertop. Omdat het potje zó vol zit met korrels, krijg je je vinger er bijna niet in geperst en dus krijg je ook maar een klein beetje product op je vinger. Zie hier. Sorry dat de focus van de foto niet goed ligt.

IMG_0246

De inhoud van het potje nadat het met mijn vinger in aanraking is gekomen. Een klein deukje is wat je ziet, verder zit het potje nog steeds propvol.

IMG_0244

Nu de lipscrub op je vinger zit, ga je met je vinger over je lippen wrijven. Oeh, die Bubblegumgeur blijft echt goed hangen. Het ruikt steeds echt mierzoet. Moet je van houden. Na het scrubben kun je het gewoon aflikken. Het smaakt best lekker!

IMG_0245

Resultaat

Na het scrubben, tadaa. Ik heb hier alleen de scrub gebruikt en nog geen balsem gesmeerd. Mijn lippen voelden goed, glad, zonder velletjes. En de scrub, die je mag aflikken, smaakte ook prima!

IMG_0240

Prijs en verkooppunten

De lipscrub van Lush komt in een potje van 25 ml en één potje kost € 9,65. Dit lijkt misschien duur, maar als ik zie hoe lang je met dit ene potje lipscrub kunt gaan doen, dan is het die prijs wel waard. Je kunt het potje online bestellen, of gewoon in de winkel van Lush kopen.

Na het scrubben geef je natuurlijk gelijk je schatje een superzacht kusje. Happy Monday!

 

1 Comment on Zoenklare lippen met Lush Bubblegum lipscrub

  1. Ik heb deze ook recent gekocht, en hij is zo fijn! Ik heb zelf veel last van velletjes dus dit komt erg van pas! Alleen het aflikken vond ik niet zo fijn haha, ik haal het er nu gewoon af met een doekje!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge